Στίβος

Μία ακόμη μεγάλη απώλεια μετράει η οικογένεια του στίβου, αφού έφυγε από τη ζωή, ο προπονητής και εκπαιδευτικός Γιάννης Φράγγογλου.

Ο Γιάννης Φράγγογλου πέθανε σε ηλικία 56 ετών, ενώ εδώ και εβδομάδες είχε διαγνωστεί με τον covid-19 και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Σερρών.

Έφυγε από τη ζωή

Μία ακόμη μεγάλη απώλεια μετράει η οικογένεια του στίβου, αφού έφυγε από τη ζωή, ο προπονητής και εκπαιδευτικός Γιάννης Φράγγογλου.

Ο 56χρονος τεχνικός του ΟΦΚΑ Σερρών διαγνώστηκε πριν από εβδομάδες με covid-19 και τελικά απεβίωσε το βράδυ της Παρασκευής (3/12), στο νοσοκομείο Σερρών όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένος. Ο έμπειρος τεχνικός με το προπονητικό του έργο είχε αναδείξει πολλούς αθλητές των ριπτικών αγωνισμάτων, ενώ εξίσου σπουδαίο ήταν και το εκπαιδευτικό του έργο στα σχολεία της ευρύτερης περιοχής.

Η απώλεια του γέμισε θλίψη την κοινωνία των Σερρών, αλλά και της οικογένειας του ελληνικού στίβου, που έχασε έναν σπουδαίο άνθρωπο.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας, σε ανακοίνωση, εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντα.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα (Σάββατο, 4/12) στις 15.30 στο δεύτερο νεκροταφείο Σερρών.

Η ανάρτηση του ΟΦΚΑ Σερρών

«ΘΡΗΝΟΣ

Η οικογένεια του ΟΦΚΑ, συντετριμμένη, θρηνεί το χαμό του Γιάννη Φράγγογλου.

Έφυγε ο αγαπημένος φίλος μας, ο άξιος προπονητής μας, ο πολύτιμος συνεργάτης μας, ο παιδαγωγός των αθλητών μας, ο καλός συνάδελφός μας, ο δικός μας γίγαντας, ο Γιάννης μας.

Ο δάσκαλος τους ήθους και της τιμιότητας. Η κολόνα του ΟΦΚΑ από την ημέρα της ίδρυσης του.

Δεν υπάρχουν λόγια».

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο

Σύμφωνα με πληροφορίες από την sportime

Διαβάστε επίσης »