Η σκηνή που διαδραματίστηκε το Σάββατο 9 Ιουλίου όπως μας την περιέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες περιελάμβανε «λούσιμο» με εκλεκτά εδέσματα του «επιχειρηματία» και «ψεκασμό» με ακριβό κρασί για τη σύζυγό του. Ο «ψεκασμός» με το κρασί έγινε και στον επιχειρηματία.

«Μα τι κάνεις;» τόλμησε να ψελλίσει ο επιχειρηματίας για να λάβει την πληρωμένη απάντηση: «Με τα δικά μου τα λεφτά τρως και πίνεις, ότι θέλω κάνω.» Ο επιχειρηματίας άρχισε να φωνάζει και να λέει θα φέρω την αστυνομία αλλά προφανώς μετά το σκέφτηκε καλά και δεν έκανε καμία απολύτως κίνηση.

Εφοπλιστής μπουγέλωσε επιχειρηματία στη Θεσσαλονίκη – Με τα λεφτά μου τρως και πίνεις, ότι θέλω κάνω

Να σημειωθεί ότι ο εφοπλιστής  έχει κινηθεί δικαστικά εναντίον του, δεσμεύοντας την προσωπική περιουσία του επιχειρηματία. Με επίδικο ζήτημα το 3%  της  συγκεκριμένης εταιρείας που είχε παραχωρηθεί στο παρελθόν σε Κυπριακή εταιρεία του εφοπλιστή…Ο εφοπλιστής αυτός λοιπόν, είναι αρκετά  δύσκολος χαρακτήρας αλλά όσοι τον ξέρουν παραδέχονται το εξής: Είναι από τους top της φιλανθρωπίας στην Ελλάδα.

Κρυφά και χωρίς να το διαφημίζει προχωρεί σε αγαθοεργίες και βοηθάει πολλούς συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη. Και πάντα με ένα πέπλο μυστικότητας.
Σύμφωνα με το mononews μετά από αυτό το περιστατικό έχουν χαθεί τα ίχνη του δημιουργού της κάποτε αξιοθαύμαστης εταιρείας. Μάλιστα ο αστικός μύθος λέει ότι,  γείτονες του επιχειρηματία στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης τον διέκριναν προσφάτως να κοιτά με αγωνία πίσω από τις κουρτίνες μήπως τον αναζητούν και άλλοι μιμητές.

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »