Χθες έγινε γνωστή η είδηση ότι ο Ερρίκος Πετιλόν νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική και όπως ήταν αναμενόμενο τα σενάρια για την κατάσταση της υγείας του «φούντωσαν».

Ο Ερρίκος Πετιλόν νοσηλεύτηκε στο Δαφνί… Ο ηθοποιός, μοντέλο και παρουσιαστής μίλησε στην εφημερίδα «Espresso» για την περιπέτεια της υγείας του.

«Ναι, νοσηλεύτηκα για πέντε ημέρες στην Παθολογική Κλινική στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο. Η εισαγωγή μου όμως δεν είχε να κάνει με ψυχιατρικής φύσεως προβλήματα, αλλά με παθολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκα. Πήγα εκεί για να κάνω τις εξετάσεις, γιατί έχει εξαιρετικό ιατρικό προσωπικό και με γνωρίζουν κιόλας. Το ότι νοσηλεύτηκα μόνο για πέντε ημέρες αποδεικνύει του λόγου μου το αληθές. Οι γιατροί μάλιστα που έλεγξαν τις εξετάσεις μου, μού είπαν πως όλες είναι σαν του μικρού παιδιού. Αν είχα κάνει εισαγωγή για ουσίες και εξαρτήσεις, θα έκανα μήνες μέσα έγκλειστος και δεν θα ήταν θέμα ημερών», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Ερρίκος Πετιλόν μίλησε ακόμα και για την περιπέτεια που είχε με τα ναρκωτικά και ρωτήθηκε αν έχει βγει από αυτό το σκοτεινό τούνελ: «Τα έχω ξεπεράσει όλα αυτά τα θέματα με τα ναρκωτικά. Υπήρχαν δυσκολίες, όμως τελείωσα. Δεν σας κρύβω ότι είχα μια δύσκολη διαδρομή μέχρι να βγω από τον εφιάλτη των ναρκωτικών. Και σε αυτό με βοήθησε η σύντροφός μου η Θεοδώρα. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος η Θοδώρα και μακάρι να είμαστε για πάντα μαζί». Οι δύο τους είναι μαζί εδώ και 15 μήνες.

Συνεχίζοντας για την περιπέτεια που είχε με τα ναρκωτικά και αν έχει μετανιώσει για όλα όσα έζησε και για όλα όσα έχει κάνει είπε: «Κατάγομαι από μια καλή οικογένεια, η οποία χρεοκόπησε οικονομικά και καταστραφήκαμε. Ο καθένας τράβηξε το δρόμο του, με όσα προβλήματα κουβαλούσαμε στις πλάτες μας. Έχω μετανιώσει για ορισμένα πράγματα που έχω κάνει και τα βρίσκω ακόμα μπροστά μου. Κοινώς, τα είχα κάνει θάλασσα, αλλά όλοι κάνουμε λάθη στη ζωή μας. Πλέον, ως “καθαρός” από τα ναρκωτικά, κοιτάζω με άλλο μάτι τη ζωή. Με αισιοδοξία και κουράγιο για ένα πολύ καλό μέλλον».

Διαβάστε επίσης »