Η μητέρα της γνωστής δημοσιογράφου και παρουσιάστριας, πριν από καιρό, ένιωσε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα, με την αρχική διάγνωση των γιατρών στον Πύργο, όπου ζει μόνιμα η ηλικιωμένη γυναίκα, να κάνει λόγο για κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία των εντέρων.

Όμως, παρά τη φαρμακευτική αγωγή, η ενόχληση της άτυχης γυναίκας δεν έδειχνε να υποχωρεί και συνέχιζε να διαμαρτύρεται ότι πονά. Μάλιστα η παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο τούνελ»επέμενε ότι η μητέρα της δεν ήταν καλά, αλλά οι γιατροί τη διαβεβαίωναν ότι δεν είναι κάτι σοβαρό και πως σύντομα οι πόνοι θα υποχωρήσουν.

Τελικά, καθώς τα συμπτώματα συνέχιζαν να την ταλαιπωρούν, ύστερα από επιμονή της Αγγελικής Νικολούλη η ασθενής μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Εκεί οι γιατροί που την εξέτασαν διαπίστωσαν πως δεν επρόκειτο για κάποια δυσλειτουργία των εντέρων, αλλά για σοβαρό πρόβλημα με τη χολή, που προκαλούσε τούς οξείς πόνους στην άτυχη ηλικιωμένη! Αμέσως η γυναίκα μεταφέρθηκε στη Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου, ενώ στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή ήταν η πολυαγαπημένη της κόρη.

Η Αγγελική Νικολούλη πηγαινοέρχεται συνέχεια στο Ρίο και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, για να βρίσκεται κοντά στην μητέρα της.

Διαβάστε επίσης »