Ο Παππάς ή να καταθέσει μήνυση κατά Καλογρίτσα ή να κάνει την πάπια και να τον διαγράψει ο ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Alpha 989,σχολιάζοντας την κατάθεση του επιχειρηματία, στην οποία εμπλέκει τον πρώην υπουργό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο κ. Καλογρίτσας εκτός από εργολάβος, είναι ιστορικό πρόσωπο της Αριστεράς, ήταν στενός και προσωπικός φίλος του Χαρίλαου Φλωράκη. Λέτε να αποφάσισε να πλήξει τον ΣΥΡΙΖΑ για να κάνει το χατίρι του Μητσοτάκη;, τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και υπογράμμισε: Δύο δρόμους έχει η ζωή.
Ή να βγει ο Παππάς να καταθέσει μήνυση στον Καλογρίτσα κι αυτός να πάει στο δικαστήριο και να αποδείξει τους ισχυρισμούς του. Ή ο Παππάς να κάνει την πάπια, όπως κάνει μέχρι τώρα. Δεν έχει κάνει ούτε ένα tweet. Πρέπει να τον διαγράψει ο ΣΥΡΙΖΑ, αν δεν πάρει θέση.
Η έκδοση εικονικών τιμολογίων, που κόβονται για άλλο σκοπό, σε άλλη εταιρεία, είναι φορολογικό αδίκημα . Η ιδέας ότι ο Παππάς προσπαθούσε να στήσει διαγωνισμό, αποτελεί και πολιτικό και νομικό πρόβλημα. Δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει ότι όλο αυτό δεν συμβαίνει. Αν δεν πάνε στα δικαστήρια, σημαίνει ότι τα κάνανε μαζί. Τσακαλώτος, Φίλης, τι θα πουν; Δεν πειράζει που προσπαθήσαμε να στήσουμε τον διαγωνισμό;, πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.
Σχολιάζοντας δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, σύμφωνα με το οποίο, πρώην υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ εμπλέκονται σε υπόθεση παιδεραστίας, ο κ. Γεωργιάδης αφού υπογραμμίζει ότι του είναι άγνωστη η υπόθεση, καθώς δεν καταλαβαίνω πού αναφέρεται το δημοσίευμα, ξεκαθαρίζει ότι όποιος είναι εμπλεκόμενος σε τέτοιες υποθέσεις δεν μπορεί να έχει θέση στη ΝΔ.
Οι καταγραφές από την ΕΥΠ έγιναν το 2016. Λίγο αργά δεν το θυμηθήκανε; Αν έγιναν τότε, για ποιο λόγο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν ερεύνησε την υπόθεση για τον πρώην υπουργό της ΝΔ;, διερωτάται ο κ. Γεωργιάδης.
Η Δικαιοσύνη τι έκανε;, πρόσθεσε και συμπλήρωσε: Τείνω να πιστέψω ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία. Αν υπάρχουν και είναι αποδεδειγμένα, να δράσει η Δικαιοσύνη.
Αναφερόμενος στις εργασίες κατεδάφισης στο Ελληνικό, ξεκαθάρισε ότι δεν γίνονται με χρήματα του ελληνικού Δημοσίου: Έχουμε περάσει νόμο στη Βουλή που προβλέπει ότι τα έξοδα των κατεδαφίσεων τα πληρώνει η εταιρεία. Η lamda επέλεξε ανάδοχο εταιρεία την ιντρακάτ, ιδιοκτησίας Κόκκαλη, όπου μέτοχος είναι ο ευρωβουλευτής τους Πέτρος Κόκκαλης. Δεν μπορούν να τον πάρουν τηλέφωνο και να τον ρωτήσουν από πού θα πληρωθεί η εταιρεία;.

Διαβάστε επίσης »