Η Δωροθέα Μερκούρη ήταν καλεσμένη στο «Στούντιο 4» και μάλιστα έκανε ένα μικρό «μάθημα» savoir vivre για το τι λέμε στους φίλους μας με αφορμή κάτι που είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.
«Αυτό που με έχει μάθει η ζωή για την κριτική ακόμα και την αρνητική είναι ότι θα την κρατήσω. Μπορεί να έχει και 10% αλήθειας. Αλλά εμείς δεχόμαστε την κριτική σε πολύ έντονο βαθμό και το έχω δεχτεί ότι είναι έτσι».
«Δεν ήταν εύκολο να έρθω από την Ιταλία εδώ. Είχα συνηθίσει με μια μεγάλη οικογένεια με πολλά παιδιά, μεγάλα τραπέζια. Μπήκα στο μόντελινγκ για να μαζέψω χρήματα να πάω στην Αμερική.Εκεί ήμουν φοιτήτρια και έκανα άλλες δουλειές και μοντέλο. Γνωρίζω τον άντρα μου, που είναι διάσημος κομμωτής.
Κράτησα την Ηλέκτρα 25 ετών, δεν πέρασε από το μυαλό μου να τη «ρίξω», ίσα ίσα παρολίγο να τη χάσω. Και μετά έκανα τη Γαία για να έχει παρέα. Μπορεί οι γονείς να είμαστε λίγο ατσούμπαλοι στο να μεγαλώνουμε παιδιά, ήμαστε λίγο πληθωρικοί. Τα διαζύγια δεν είναι ωραία για τα παιδιά. Αν μπορούσα να γυρίσω πίσω θα το απέφευγα» είπε.
«Χωρίσαμε με τον πρώην άντρα μου γιατί δεν προσαρμόστηκε στην Ευρώπη. Ήταν κοινή απόφαση να χωρίσουμε. Είναι δύσκολο όμως γιατί δεν είναι ωραίο τα παιδιά να μη βλέπουν τον μπαμπά τους. Πηγαίνουν βέβαια συνέχεια στην Αμερική» είπε παρακάτω.
«Στη Νέα Υόρκη έζησα τους Δίδυμους Πύργους, τον πόλεμο που έκανε η Αμερική και όλη αυτή την πολιτική αλλαγή που δεν μου άρεσε, το οποίο συνεχίστηκε. Μπήκα πάρα πολύ συναισθηματικά μέσα σε αυτά τα γεγονότα. Με πόνεσε αυτή η αλλαγή. Ήταν πάρα πολύ άσχημα τα πράγματα. Έχω βαριά “τραύματα” από την 11η Σεπτεμβρίου. Έγινε μπροστά μας. Ήταν φρίκη» είπε.
«Δεν νομίζω ότι οι κόρες μου θέλουν να κάνουν παιδιά. Τους λέω ότι “θα κάνετε ό,τι θέλετε”» είπε για τις κόρες της.

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Δωροθέα Μερκούρη – Έχω

Διαβάστε επίσης »