Σε κλίμα οδύνης, η οικογένεια του αδικοχαμένου δημοσιογράφου, στενοί συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες, βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στην Παναγία Μυρτιδιώτισσα στον Άλιμο, για το μνημόσυνο στη μνήμη του. Η σύζυγος του, Στάθα και ο γιος του Δημήτρης δέχθηκαν τα συλλυπητήρια για τον χαμό του δικού τους ανθρώπου από τους παρευρισκόμενους.

«Θέλω να κάνω μία έκκληση να προσπαθήσουμε να περιοριστεί η βία, η οποία μαστίζει τη χώρα μας και τελικά κλείνει πολλά σπίτια, όπως και το δικό μας. Ευχαριστώ» ήταν τα πρώτα λόγια της γυναίκας του, Στάθας και κατέληξε:

 

Δολοφονία Καραϊβάζ – Τα λόγια της γυναίκας του και οι έρευνες στο σκοτάδι

 

«Εύχομαι να είναι στους ουρανούς και να βλέπει μέσα από αυτήν τη διαδικασία του τόσου ξαφνικού και άδικου χαμού του. Εγώ η σύντροφός του και ο Δημήτρης μας ο μανάκριβός μας βρήκαμε μία μεγάλη ανοιχτή αγκαλιά από όλους τους ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα. Ανθρώπους απλούς που αγαπήσανε τον Γιώργο μέσα από τα κείμενά του, μέσα από τα γραφόμενά του» είπε φανερά συγκινημένη.

 

 

Σε ό,τι αφορά στις έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των εκτελεστών, σύμφωνα με πληροφορίες, συνεχίζει να βρίσκεται στο σκοτάδι. Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως οι εκτελεστές ενδεχομένως να μην ήξεραν καν ποιον σκότωσαν και απλά να εκτελούσαν τυφλά το συμβόλαιο θανάτου. Για τον λόγο αυτό άλλωστε ακόμα και σήμερα γίνεται μια προσπάθεια να «αποκρυπτογραφηθούν» τα όσα έγραφε ο δημοσιογράφος, με την ελπίδα να βρουν εκεί την άκρη του νήματος.

Αναδημοσίευση από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »