Ο Φάνης Χριστοδούλου πέρασε δύσκολες ώρες, μετά το τροχαίο ατύχημα που «πάγωσε» την Πάρο, αλλά η υγεία του βρίσκεται πια διαρκώς προς το καλύτερο, με το «διπλό» χειρουργείο του να είναι απόλυτα επιτυχημένο.
Ο «Μπέμπης» του ελληνικού μπάσκετ είχε τραυματιστεί στον ώμο του και χρειάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, με όλα να κυλούν εξαιρετικά.
Όπως αναφέρει στο protothema ο ορθοπεδικός – χειρουργός Γιώργος Κατσιφαράκης, που ανέλαβε την αποκατάσταση των κακώσεων που έφερε σε ώμο και δεξί πόδι ο πρώην μπασκετμπολίστας, όλα εξελίχθηκαν ομαλά ενώ πριν λίγη ώρα ο Φάνης Χριστοδούλου έκανε και τα πρώτα του βήματα:
«Το χειρουργείο ήταν διπλό και πήγε μια χαρά με την βοήθεια του Θεού. Σήμερα σηκώθηκε κιόλας και έκανε κάποια βήματα. Τώρα θα μπει στο υπερβαρικό οξυγόνο που είναι η καλύτερη μετεγχειρητική θεραπεία που θα του κάνουμε. Από Δευτέρα θα ξεκινήσει κινησιοθεραπεία και στο τέλος της άλλης εβδομάδας αν είναι καλά θα γυρίσει στο νησί του».
Κατά την διάρκεια του χειρουργείου από τον δεξί μηρό χρειάστηκε να αφαιρεθεί δυο λίτρα αίμα: «Στο πόδι είχε μια ρήξη της πλατείας περιτονίας με δυο λίτρα αίμα μέσα, που του αφαιρέθηκε με παρακέντηση και ειδικά σωληνάκια. Τα χειρουργεία ήταν δυο στον ώμο και στον δεξιό μηρό. Είναι καλά μια χαρά. Το πρωί τον είδαν συνεργάτες μου, τώρα είναι με τους φυσικοθεραπευτές και το απόγευμα θα τον επισκεφτώ κι εγώ».

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Διπλό χειρουργείο μετά το τροχαίο για τον Φάνη Χριστοδούλου – Ποια η κατάσταση της υγείας του

Διαβάστε επίσης »