Το τρίτο σίκουελ της επιτυχημένης σειράς ταινιών ατέλειωτης δράσης «Αναλώσιμοι» γυρίζεται στη Θεσσαλονίκη, η οποία έχει την τύχη να προσφέρει τις φυσικές τοποθεσίες της για τα γυρίσματα ενός από τα επόμενα blockbusters του Χόλιγουντ, φέρνοντας στην πόλη πασίγνωστους σταρ παγκόσμιας εμβέλειας, όπως η Μέγκαν Φοξ και ο Τζέισον Στέιθαμ.

Μεταξύ αυτών όμως θα δούμε και έναν Έλληνα, έναν επιχειρηματία που γνωρίσαμε σε τελείως διαφορετικό ρόλο, από τη συμμετοχή του στο Survivor του 2017, το οποίο είχε κερδίσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο λόγος για τον αγαπημένο «Κινέζο Θεσσαλονικιό» Ορέστη Τσανγκ, ο οποίος είχε κερδίσει την αγάπη του κοινού, τόσο για την παρουσία του ως ο «μάστορας» του Survivor όσο και από τη σχέση μίσους-αγάπης με τη συμπαίκτριά του Ελισάβετ.

Δίπλα σε Τζέισον Στέιθαν

Η συμμετοχή του στο Nomads τον επόμενο χρόνο έδειξε ότι ο Ορέστης ψάχνεται να ασχοληθεί με τον χώρο του θεάματος σε κάθε ευκαιρία και αυτό έγινε αντιληπτό και από τον μικρό ρόλο που είχε στην ταινία «The Enforcer» με τον Antonio Banderas, η οποία επίσης γυρίστηκε στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος, η εταιρεία παραγωγής της ταινίας είχε κρατήσει τα στοιχεία του και όταν προέκυψαν τα γυρίσματα του «Αναλώσιμοι 4» στη Θεσσαλονίκη, τον κάλεσε να συμμετέχει και στη νέα παραγωγή. Ο ίδιος στην ταινία θα ντουμπλάρει τον Τόνι Τζα, ένα από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά αστέρια ταινιών δράσης της Ασίας.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην ταινία, με τον Ορέστη Τσανγκ να δηλώνει θαυμαστής του μεγάλου σταρ των ταινιών δράσης τα τελευταία 15 χρόνια.

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα


Διαβάστε επίσης »