Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Λύγισε» στον αέρα - «Δεν έχω άλλον, είμαι ολομόναχος»

Στο πλατό της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι βρέθηκε σήμερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Λύγισε στον

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησες για όλα. Ωστόσο, υπήρξε μια στιγμή που η ατμόσφαιρα φορτίστηκε αρκετά. Ήταν όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκε στην απώλεια των γονιών του και πώς προσπάθησε να το αντιμετωπίσει μέσα από τη δουλειά του.

«Εκείνη την περίοδο ήταν σκοτάδι. Δηλαδή, αν έφευγα, θα… ξέφευγα. Στη δουλειά έβρισκα ξανά τον εαυτό μου. Η δουλειά είναι το μόνο πράγμα που νιώθω ότι κάνω καλά. Αν με ρωτήσεις, δεν οδηγώ καλά, δεν είμαι καλός στα αθλήματα, με τις κοπέλες δεν ξέρω πώς είμαι. Στη δουλειά βρίσκω έναν Δημήτρη που μ’ αρέσει. Και είπε ότι πρέπει να γυρίσω στο Πρωινό άμεσα, γιατί δεν ήξερα τι θα γίνει αν περάσω απέναντι», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με δάκρυα στα μάτια.

«Δεν έχω άλλον. Είναι φοβερό. Είμαι ολομόναχος. Το σκέφτομαι πολύ αυτές τις μέρες. Κάνω τα πάντα μόνος μου. Τους λογαριασμούς, τα τιμολόγια, τον Κούπερ, όλα. Έχω φυσικά τους συγγενείς μου που νοιάζονται, αλλά δεν θέλω να είμαι βάρος σε κανέναν. Οπότε, σε αυτό είμαι μόνος μου», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Διαβάστε επίσης »