Δημήτρης Λάλος: Ο Σασμός και η τρυφερή εξομολόγηση για την 4χρονη κόρη του

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην κάμερα του Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη ο Δημήτρης Λάλος.

«Σασμός»: Ο Δημήτρης Λάλος ή αλλιώς… Μαθιός μίλησε τόσο για τον ρόλο του στη σειρά, όσο και για τον ρόλο του μπαμπά, αφού έχει μία τετράχρονη κόρη.

Ο γνωστός ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς του Alpha έχει αγαπηθεί πολύ μέσα από το ρόλο του, με τον ίδιο να δείχνει μια πιο ευαίσθητη πλευρά του εαυτού του.

«Είδα αρκετά τον εαυτό μου στον ρόλο που ερμηνεύω στον Σασμό και για αυτό δέχθηκα. Δηλαδή πάντα με ιντριγκάρουν οι ρόλοι που έχουν ένα δίπολο. Μπορεί κάποιος να είναι άγριος αλλά να είναι και ευαίσθητος, μπορεί να είναι σκοτεινός αλλά να έχει και πολύ θετικότητα μέσα του. Το βρήκα αυτό στον ρόλο», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

Παράλληλα, συμπλήρωσε: «Θέλω η τέχνη που υπηρετώ να έχει ποιότητα. Τα χρήματα στην τηλεόραση παίζουν τον μεγαλύτερο ρόλο αλλά δε σημαίνει ότι θα κάνεις πράγματα τα οποία δε συνάδουν με την καλλιτεχνική σου ποιότητα. Μπορείς να τα συνδυάσεις».

Ο σπουδαιότερος ρόλος όμως για τον Δημήτρη Λάλο είναι αυτός του πατέρα: «Η κόρη μου είναι 4 ετών. Έχουμε καταπληκτική σχέση, της αφιερώνω χρόνο. Είμαι πολύ ενεργός από την πρώτη στιγμή που έχει γεννηθεί. Μου αρέσει να βρίσκομαι μαζί της, να μαθαίνω από εκεί και γενικά προσπαθώ να μεγαλώσω μαζί με το παιδί μου.

Δε θέλω να είμαι από τους πατεράδες που δεν ξέρουν πότε έχουν γενέθλια τα παιδιά τους. Η κόρη μου φαντάζεται ότι είναι πολύ φυσιολογικό να είναι ηθοποιός. Να σταματούν τους γονείς της και να βγάζουν φωτογραφίες, όπως συνέβη το καλοκαίρι. Για τον Σασμό ζήτησα τη γνώμη της συζύγου μου, είναι αυτή που με καθοδηγεί».


AlphaHappy DayAlpha TVΣασμόςΔημήτρης Λάλος

Διαβάστε επίσης »