Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τα ονόματα των μεγάλων ονομάτων της νύχτας που φέρονται να νάρκωσαν και να βίασαν 24χρονη γυναίκα σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Μεταξύ των ανδρών των οποίων τα ονόματα ενεπλάκησαν στην υπόθεση, είναι και ο Δημήτρης Φιντιρίκος, γνωστός επιχειρηματίας, που έχει πολλάκις απασχολήσει τα Μέσα με τις σχέσεις του με γνωστές celebrities.

Δημήτρης Φιντιρίκος: Η επίσημη

Τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι επιχειρηματίες των οποίων τα ονόματα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, έχουν δεχτεί πληθώρα υβριστικών σχολίων στους λογαριασμούς τους στα social media, με τη διαπόμπευσή τους στο Twitter να έχει πάρει τρομακτικές διαστάσεις.

Οι φωτογραφίες και τα ονόματά τους έχουν κυκλοφορήσει παντού, ενώ οι αξιολογήσεις των καταστημάτων τους έχουν… πέσει στα τάρταρα.

Ο Φιντιρίκος, με επίσημη ανακοίνωσή του στο instagram, υποστηρίζει πως ουδεμία σχέση έχει με τον βιασμό της 24χρονης καθώς όταν έλαβε χώρα το περιστατικό βρισκόταν εκτός Ελλάδας, ενώ παράλληλα απαντά και στην ανάρτηση που τον θέλει να είναι ο άνθρωπος που συvουσιάζεται με την Ιωάννα Τούνη στο επίμαχο βίντεο που είχε διαρρεύσει.

Δημήτρης Φιντιρίκος: Η επίσημη ανακοίνωσή του για την εμπλοκή του στην υπόθεση βιασμού 24χρονης - Στο πλευρό του η Κατερίνα Δαλάκα

Θέση υπέρ του πήρε και η σύντροφός του, Κατερίνα Δαλάκα, γράφοντας χαρακτηριστικά:

Δημήτρης Φιντιρίκος: Η επίσημη ανακοίνωσή του για την εμπλοκή του στην υπόθεση βιασμού 24χρονης - Στο πλευρό του η Κατερίνα Δαλάκα

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα

Διαβάστε επίσης »