Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο δικηγόρος του Κώστα Δόξα και αναφέρθηκέ στις κατηγορίες της πρώην συζύγου του πελάτη του για βια και κακοποίηση.

«Θέλω να κάνω ένα σχόλιο για τις πολύ δύσκολες εποχές που ζούμε. Εγώ μόνο με σκεπτικισμό μπορώ να παρακολουθήσω αυτή την ρωμαϊκή αρένα που έχει ανοίξει εν μέσω καραντίνας. Βλέπω πλέον ότι αρκεί μια δημόσια καταγγελία, από την οποία μάλλον κινδυνεύουμε όλοι, για να καταστραφούν καριέρες, να καταρρακωθούν προσωπικότητες και να λοιδορούνται εσαεί άνθρωποι που είναι καταξιωμένοι που είναι δημόσια πρόσωπα. Φοβάμαι μήπως από όλον αυτό τον ορυμαγδό των καταγγελιών, των δημοσίων και όχι στη δικαιοσύνη, κινδυνεύουμε όλοι»

Και συμπλήρωσε «Η συγκεκριμένη κοπέλα δεν υπάγεται στο κίνημα metoo γιατί έχει καταγγείλει πάρα πολλές φορές τις μεταξύ τους διενέξεις στην ελληνική δικαιοσύνη. Αν ο κύριος Δόξας έχει προκαλέσει τέτοιου είδους βλάβη στη σύζυγό του, το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί και θα τιμωρηθεί. Αν ερευνηθεί ότι και η σύζυγός του έχει προκαλέσει στον κύριο Δόξα παρόμοιες σωματικές βλάβες, ομοίως θα τιμωρηθεί.

Οι ισχυρισμοί του κυρίου Δόξα είναι ότι έχει κακοποιηθεί και ο ίδιος πάρα πολύ βάρβαρα και στυγνά, ότι υπήρχε βία στο σπίτι. Τον Απρίλιο του 2020 ο κύριος Κώστας Δόξας είχε δεχτεί σφοδρή επίθεση, του κάρφωσε ένα στυλό στο κεφάλι και στη συνέχεια τον έκλεισε στο μπάνιο για ώρες.

Στη συνέχεια, όπως ισχυρίζεται ο κ. Κώστας Δόξας, βγαίνοντας έξω έξαλλος, την απώθησε. Το πρώτο που έκανα πρώτο να δείξω τη φωτογραφία σε έναν ιατροδικαστή και ο ιατροδικαστής έχει κρατήσει επιφυλάξεις από πού έχουν προέλθει τα τραύματα. Όταν μιλάμε για βασανισμό και βία μιλάμε για απευθείας χτύπημα του κ. Δόξα προς την πρώην σύζυγό του. Είναι μία απώθηση, πιστεύουμε εμείς».

Δείτε το video

Διαβάστε επίσης »