« Το κανάλι είναι σαν να συντάσσεται με την καταγγελία της εν διαστάσει συζύγου του κυρίου Δόξα»

Ο κύριος Σπύρος Δημητρίου, δικηγόρος του Κώστα Δόξα, επικοινώνησε το πρωί της Τρίτης με την εκπομπή «Ευτυχείτε» και την Κατερίνα Καινούργιου και αναφέρθηκε στην απομάκρυνση του πελάτη του από το show «Υour face sounds familiar».

Ο δικηγόρος του Κώστα Δόξα χαρακτήρισε την αποχώρηση του πελάτη από το σόου «εξαναγκαστική«, ενώ δήλωσε πως το κανάλι φαίνεται να έχει ταχθεί υπέρ της συζύγου του τραγουδιστή, χωρίς να έχει ακούσει την άποψή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε «Για λόγους ακατανόητους το κανάλι είναι σαν να συντάσσεται με την καταγγελία της εν διαστάσει συζύγου του κυρίου… χωρίς να έχει ψάξει την άλλη πλευρά. Η σύμβαση με το συγκεκριμένο show είναι ακόμα σε ισχύ, δεν έχει λήξει, απλά απ΄όσο καταλαβαίνω εξαναγκάστηκε σε μια οικειοθελή αποχώρηση. Αυτό θα ερευνηθεί νομικά σε βάθος, προκειμένου να δω τι ενέργειες θα κάνω για να αποκατασταθεί είτε η επαγγελματική του δραστηριότητα ή μια τυχόν αποζημίωσή του. Δε θα μείνει έτσι αυτό το περιστατικό. Προβλέπονται και αυτά νομικά σαν διαδικασίες»

Ενώ συνέχισε «Δε σημαίνει τίποτα το ότι ίσως εξαναγκάζεται να δηλώσει τέτοια πράγματα. Προφανώς έγινε συνεννόηση. Το θέμα είναι αν αυτή η συνεννόηση είναι νομικά έγκυρη από τον εργοδότη. Αν διαπιστώσω ότι έχει αδικηθεί θα κινηθούμε νομικά. Σε τέτοιες περιπτώσεις, αν δεν εξεταστεί το ζήτημα από τη δικαιοσύνη, δε μπορούν να επιβάλλονται τέτοιες ποινές σε ανθρώπους ούτε διασυρμοί ούτε τίποτα. Αν δεν ήταν σοκαριστικές οι εικόνες, δε θα ήμουν εδώ και δε θα χρειαζόταν υπεράσπιση. Πρέπει να ακουστεί και η άλλη πλευρά, τα στοιχεία είναι πάρα πολλά. Συγκεντρώνονται ακόμα και, αν συνεχίσετε να την παρακολουθείτε, να είστε σίγουροι ότι θα εκπλαγείτε»

Διαβάστε επίσης »