«Ώρα για Μελέτη»: Στον αέρα το πρώτο τρέιλερ

Media 18 Ιουνίου 2021 13:33

Στα δικαστήρια, όπως φαίνεται, θα λύσουν τις διαφορές τους ο Γιώργος Τσαλίκης και ο ΣΚΑΪ, καθώς παρά το συμβόλαιο που έχει υπογραφεί για μεταξύ τους συνεργασία στην παρουσίαση του Big Brother, το κανάλι λίγες εβδομάδες μετά θέλει να αφήσει εκτός τον τραγουδιστή.

Όπως έγινε γνωστό, οι ιθύνοντες του σταθμού ενοχλήθηκαν από τις δημόσιες ανακοινώσεις του Τσαλίκη αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου, με αποτέλεσμα να μην επιθυμούν πλέον να συνεργαστούν μαζί του στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι.

Έτσι, το θέμα αναμένεται να καταλήξει στα δικαστήρια, με την Ελονώρα Μελέτη – η οποία βίωσε κάτι αντίστοιχο στο ίδιο κανάλι- να παίρνει θέση δημόσια μέσω της ραδιοφωνικής της εκπομπής στον «Δρόμο 89,9».

Η ίδια, δήλωσε ότι στηρίζει τον Τσαλίκη, τονίζοντας πως έχει κάθε δίκιο να τους πάει κι αυτός δικαστικά όπως έκανε και η ίδια! Όπως είπε, δικαιώθηκε και αποζημιώθηκε από τον ΣΚΑΪ για όσα πέρασε, παρά το γεγονός πως υπήρξε πρόταση από το κανάλι να λυθεί το θέμα εξωδικαστικά και η παρουσιάστρια να πάρει κάποια εκπομπή.

Όπως είπε, ωστόσο, δεν μπορούσε να αποδεχτεί κάτι τέτοιο, κάνοντας λόγο για «αναξιοπρεπή συμπεριφορά».

Δείτε όσα ειπώθηκαν:

  • Γιώργος Τσαλίκης
  • Ελεονώρα Μελέτη
  • ΣΚΑΪ

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα

Διαβάστε επίσης »