Σοβαρό πρόβλημα στη μάχη κατά της πανδημίας, δημιουργούν ψευδή δημοσιεύματα, που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες, και αποδίδουν θανάτους γνωστών γιατρών, ανάμεσά τους και δύο από το Ηράκλειο (!), ότι δήθεν πέθαναν από καρδιά, αμέσως μετά τον εμβολιασμό τους κατά του κορονοϊού! Ένας από τους γιατρούς στους οποίους αναφέρεται το ψευδές δημοσίευμα, είναι ο γνωστός Παθολόγος Διονύσης Κρέμης, ο οποίος, ως γνωστόν, έφυγε από τη ζωή στις 12 Ιουλίου.

Μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη, η Πόπη Κουρουπάκη, σύζυγος του γιατρού η οποία είναι Καρδιολόγος, διέψευσε κατηγορηματικά ότι ο σύζυγός της πέθανε από το εμβόλιο, υπογραμμίζοντας ότι δεν πρόλαβε καν να το κάνει!

“Ο σύζυγός μου ήταν άρρωστος εδώ και 2 χρόνια και πέθανε από την αρρώστια του. Δεν πρόλαβε να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Διαβάζω αυτά που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τα οποία είναι αναληθή και εξωφρενικά”, είπε η κα Κουρουπάκη και πρόσθεσε:“Είναι ψέματα και αυτά που γράφουν και για την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρία, η οποία από την πρώτη στιγμή είπε ότι πρέπει να εμβολιαστούν όσοι έχουν σχετικά νοσήματα. Έχουν το θράσος να χρησιμοποιούν τα ονόματα νεκρών για να κάνουν τον αντιεμβολιαστικό τους αγώνα” κατέληξε η κα Κουρουπάκη.

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »