Δέσποινα Βανδή: Χώρισε με Ντέμη και δεν τρέχει… κάστανο!

Η τραγουδίστρια έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τα δημοσιεύματα περί ειδυλλίου με τον Βασίλη Μπισμπίκη και απόλαυσε φρεσκοψημένα κάστανα στο κέντρο

Η Δέσποινα Βανδή αποφάσισε να χαρεί μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, κάνοντας την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τις φήμες περί νέου ειδυλλίου με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη.

Δέσποινα Βανδή: Χώρισε με

Ο Δέσποινα Βανδή χώρισε με τον Ντέμη και δεν τρέχει… κάστανο. Αντιθέτως ένα σακουλάκι από φρεσκοψημένα κάστανα κατέληξαν στα χέρια της τραγουδίστριας που συνδύασε τη βόλτα της στο κέντρο με μια αγαπημένη συνήθεια των Ελλήνων.

Η Δέσποινα κοντοστάθηκε μπροστά από έναν πάγκο με καλαμπόκι και κάστανα και περίμενε καρτερικά να ανάψει η φου-φου για να απολαύσει τα καστανάκια της. Ντυμένη εντελώς sport casual, η τραγουδίστρια αδιαφορούσε για την παρουσία φωτογραφικών φακών, οι οποίοι την απαθανάτισαν σε πολυσύχναστο σημείο της πρωτεύουσας.

Η διάσημη τραγουδίστρια, που τις τελευταίες ημέρες έγινε πρωτοσέλιδο μετά από πάρα πολλά χρόνια για την προσωπική της ζωή λόγω των φωτογραφιών και των κοινών εμφανίσεων με τον Βασίλη Μπισμπίκη, δείχνει να απολαμβάνει κάθε στιγμή της καθημερινότητάς της.

Δέσποινα Βανδή: Χώρισε με Ντέμη και δεν τρέχει... κάστανο!

Το Δεσποινάκι το απολαμβάνουμε και εμείς στο J2US, στο οποίο αποτελεί μέλος της κριτικής επιτροπής του δημοφιλούς σόου.

Διαβάστε επίσης »