Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας από την επίθεση με καυστικό υγρό στην Μονή Πετράκη, μιλώντας στο «Live News».
«Δεν θεωρούσα ότι θα είμαι από τους πρώτους ή αυτός που θα στόχευε. Όμως το γεγονός ότι είμασταν πολύ κοντά, θα μπορούσα να ήμουν, όπως και ήμουν μια παράπλευρη απώλεια, με μικρές επιπτώσεις» σχολίασε ο δικηγόρος και αυτόπτης μάρτυρας, Γιώργος Τζήκας.
«Δεν ξεχνιέται εύκολα αυτό που έγινε. Όταν ήρθε στο γραφείο μας και μας ζήτησε τη νομική μας συμβουλή είδαμε έναν άνθρωπο σοβαρό, με επιχειρήματα. Πριν έξι μήνες έγινε αυτό. Δεν έδωσε την εικόνα του τρελού. Μια χαρά κανονικότατος ήταν» πρόσθεσε.
Το χρονικό της επίθεσης με καυστικό υγρό
Οι περιγραφές του κ. Τζήκα είναι ενδεικτικές όσων έλαβαν χώρα στη Μονή Πετράκη, με τον 37χρονο ιερέα που επιτέθηκε με καυστικό υγρό.
«Κάθετε ακριβώς μπροστά μου. Στα καλά καθούμενα, εξαιρετικά ευγενικά ζητά το λόγο από τον προεδρεύοντα. Ο προεδρεύων του δίνει το λόγο. Ρωτάει ο 37χρονος ‘’είστε μιλημένοι από τον Βεροίας;’’. Όχι απαντά ο προδρεύων. Επαναλαμβάνει το ερώτημα, παίρνει την ίδια απάντηση. Τότε σκύβει, βγάζει ένα πολύ μεγάλο μπουκάλι δίλιτρο. Νόμιζα ότι είναι νερό και ότι θέλει να τους μπουγελώσει και άρχισα να του φωνάζω ‘’ηρέμισε’’. Μέχρι να του το πω, εκσφεντονίστηκαν τα υγρά, οι παππάδες νόμισαν ότι είναι κάτι άλλο στην αρχή. Όταν είδαμε αίματα, να κλαίνε, να ουρλιάζουν, καταλάβαμε τι έγινε. Μόλις πέταξε το ένα μπουκάλι, πήγε να πάρει και το δεύτερο» κατέληξε ο κ. Τζήκας.

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Δεν ξεχνιέται εύκολα αυτό

Διαβάστε επίσης »