Απρεπέστατα σχόλια προκάλεσαν για ακόμα μία φορά οι περιπτύξεις της 35χρονης Χριστίνας Ορφανίδου και του 22χρονου Παναγιώτη Βαρουξή μέσα στο σπίτι του «Big Brother».

Αυτή τη φορά, το ζευγάρι εθεάθη… κάτω απ’ τα σεvτόνια με τη Χριστίνα να αγγίζει το αγόρι της σε σημεία άκρως απ0γερευμένα, όπως προδίδει το βίvτεο που έκανε την εμφάνισή του στο Twitter.

Δεν πρόλαβαν να το κόψουν: Νέο βίvτεο-ντροπή του Big Brother με τη Χριστίνα και τον 22χρονο κάτω απ’ τα σεvτόνια (Vid)

Το εν λόγω απόσπασμα μεταδόθηκε μέσω live streaming, αλλά δεν έπαιξε ποτέ τηλεοπτικά. 

Δεν απορούμε για τον λόγο…

Άραγε θα υπάρξει κι άλλη ποινή για τη Χριστίνα;

Δείτε τα νέα της επικαιρότητας:

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα

Σχετικό νέο:

Έρρικα Πρεζεράκου – Η συγκινητική ανάρτησή της μετά τον ακρωτηριασμό

 

Όλοι είχαν μείνει άφωνοι όταν μαθεύτηκε το ατύχημα που είχε η Έρρικα Πρεζεράκου ανοιχτά της Κύθνου, στις αρχές Αυγούστου, όταν έπεσε στη θάλασσα από το σκάφος που βρισκόταν και η προπέλα της έκοψε τρία από τα πέντε δάχτυλα του χεριού της.

 

 

 

 

 

 

 

Δύο μήνες μετά, η Έρρικα Πρεζεράκου προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της καθημερινότητάς της και να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί στη ζωή της.

 

 

 

 

 

Το πρωί της Κυριακής, η αθλήτρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τη συμμετοχή της στο Dancing With The Stars το 2010, κατά τη διάρκεια του χορού της.

 

 

 

 

 

 

“Και αν το σώμα σε κρατάει πίσω… φρόντισε η ψυχή να κοιτάει μπροστά”,έγραψε.

 

Πληροφορίες από nassosblog

Δεν πρόλαβαν να το κόψουν: Νέο βίvτεο-ντροπή του Big Brother με τη Χριστίνα και τον 22χρονο κάτω απ’ τα σεvτόνια (Vid) : Δείτε τα tweets του Big Brother:


Δεν πρόλαβαν να το κόψουν: Νέο βίvτεο-ντροπή του Big Brother με τη Χριστίνα και τον 22χρονο κάτω απ’ τα σεvτόνια (Vid) : Δείτε τα instagram posts του Big Brother:

Διαβάστε επίσης »