τα ποσοστά των ανθρώπων άνω των 60 όσων έχουν εμβολιαστεί δείχνουν πως δεν είναι πανδημία των ανεμβολίαστων. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αγνοεί τα στατιστικά.

Στη Γερμανία τα ποσοστά των ανθρώπων άνω των 60 όσων έχουν εμβολιαστεί δείχνουν πως δεν είναι πανδημία των ανεμβολίαστων. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλει να γνωρίζει όλα τα στατιστικά.

Η πανδημία είναι πανδημία και αφορά όλων τον κόσμο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε κάθε ευκαιρία αναφέρει πως οι εμβολιασμένοι είναι πλήρως προστατευμένοι και οι μόνοι που έχουν να ανησυχούν είναι οι ανεμβολίαστοι. Τα στατιστικά στη Γερμανία από το Ινστιτούτο Κοχ δείχνουν ακριβώς το αντίθετο.

Δεν είναι πανδημία των

Ο κορονοϊός δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται με τη λογική ενός debate. Πρέπει να μπει ένα τέλος στην λάθος πληροφόρηση και τον τρόπο που η πολιτεία επικοινωνεί με τους πολίτες της. Το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν το χειρότερο της πολιτικής του καριέρας. Ο ίδιος ο Έλληνας Πρωθυπουργός πρωτοστάτησε στο να ποινικοποιούνται τα fake news και συνεχώς αναφέρει στατιστικά από μία μόνο οπτική και μισές αλήθειες.

Το πρόβλημα με το «πανδημία ανεμβολίαστων» που φοριέται στη χώρα μας ασφαλώς από τη μία είναι ο διαχωρισμός της κοινωνίας. Ένα αέναο «διαίρει και βασίλευε» από μία Κυβέρνηση που τη δεδομένη στιγμή έχει χάσει τον έλεγχο του ιού. Το ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα όμως με την «πανδημία των ανεμβολίαστων» είναι πως συνεχίζει να δίνει την εντύπωση σε όσους ανθρώπους έχουν εμβολιαστεί πως είναι άτρωτοι. Τη στιγμή που ολοένα και περισσότεροι στυλοβάτες του κυβερνητικού επικοινωνιακού μηχανισμού παραδέχονται πως τα εμβόλια δεν ήταν τόσο αποτελεσματικά.

Ας μην ξεχνάμε και τη live συνέντευξη πνευμονολόγου που ανέφερε πως γεμίζουν τα νοσοκομεία και από εμβολιασμένους πολίτες

Ας μην ξεχνάμε και την κουβέντα της Μίνα Γκάγκα πως οι εμβολιασμένοι αρρωσταίνουν περισσότερο. Η πανδημία είναι πανδημία και ο εμβολιασμός ασφαλώς αποτελεί ένα πολύ ισχυρό μέτρο πρόληψης. Πρέπει ωστόσο να ενημερωθούν όλοι οι πολίτες για τα όσα συμβαίνουν. Όχι με τρόμο και ουχί με μισές αλήθειες. Ανεξαρτήτως ποια μέθοδο επιλέγουν για να προστατευθούν από την πανδημία των όλων!

«Δεν είναι πανδημία των ανεμβολίαστων»

Ειδικά αυτές τις μέρες που είναι προ των πυλών η 3η δόση και η πίεση προς τους συμπολίτες μας άνω των 60 ετών. Στο γερμανικό Ινστιτούτο Κοχ που πολλές φορές επικαλείται για την ενημέρωση των Γερμανών και αναπαράγεται η πληροφορία και στη χώρα μας, ήρθαν στατιστικά που θέλουν το 71,4 των Γερμανών άνω των 60 που νόσησε να ήταν εμβολιασμένοι και το πιο συνταρακτικό 52,5% όσων πέθαναν και ήταν πάνω από τα εξήντα τους χρόνια να ήταν εμβολιασμένοι. Ένα μόνο και σχόλιο υπάρχει στο τέλος των συγκεκριμένων στατιστικών, μία και μόνο απάντηση. «Δεν είναι πανδημία των ανεμβολίαστων»

Σύμφωνα με πληροφορίες από την sportime

Διαβάστε επίσης »