Τους είδα την πρώτη εβδομάδα. Απο επαγγελματική παράνοια τους είδα και τη δεύτερη. Όχι για να ψυχαγωγηθώ… μιας και δεν τα κατάφερα. Αλλά για να δώ τα λάθη τους. Και ήταν πολλά. Κάποια τα ανέδειξα ευγενικά. Κάποια φάνηκαν στον αέρα. Κάποια όχι. Όπως και να χει και μετά απο τρείς εβδομάδες και άποψη έχω… και βλέπω και με βάση τα κοντά 30 χρόνια εμπειρίας μου στον χώρο… μπορώ και την εκφράζω.

 

Δεν βλέπονται – Τραγικά μονοψήφια για το ζεύγος Βαρθακούρη. Καλπάζει η Γερμανού

Η εκπομπή του ζεύγους ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ. Έχει την υπογραφή του Βρυώνη παντού. Και εντάξει. Αν πουλάνε τις κρέμες, τις σόμπες και τα μίξερ… να το καταλάβω. Αλλά μη μας πουλάνε και παραμύθι … ότι κάνουν και μεγάλη προσπάθεια να φέρουν νούμερα… γιατί κλαίμε απο τα γέλια.

 

  • Καμία συνοχή θεμάτων… καμία ορθολογική κορύφωση του ενδιαφέροντος… κανένα διάβασμα του ανταγωνισμού. Βάζει μια σκαλέτα ο “αρχισυντάκτης” απο τη Θεσσαλία, που δεν έχει πάρει μυρωδιά για όσα συμβαίνουν γύρω του και βούρ στον πατσά. Καλύτερα… βούρ στα μονά. Το χάλι χθές… μεγάλο. 

 

 

 

Με την τηλεθέαση να φτάνει το αιμοραγικό 7%.

 

Αντίθετα η Γερμανού κάλπασε για μια ακόμη φορά με 20άρια δίνοντας ουσιαστικά στο κανάλι της την ευκαιρία να παλέψει με τον μέσο όρο ημέρας. Η Ναταλία ακολούθησε το ρεύμα της εποχής… με τις καταγγελίες αλλά και την σύλληψη Λιγνάδη. Κάτι που την υποχρέωσε μάλιστα να ζητήσει και δημόσια συγνώμη.

 

Δείτε αναλυτικά τις αποδόσεις:

 

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »