Δημοσιεύθηκε: 25 Ιουνίου 2021 07:45

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και θα ανοίγουν νέες προοπτικές

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω επηρεάζοντας τα ζώδια της γης και του νερού.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και θα ανοίγουν νέες προοπτικές.

Επικεντρώνουμε κυρίως το ενδιαφέρον μας επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν. Η ανάγκη να κυριαρχήσουμε στον χώρο της καριέρας είναι δεδομένη. Νιώθουμε ότι μπορούμε να δείξουμε τις δυνατότητες μας σε όλο το εύρος όμως αυτό μπορεί να μας παρασύρει σε ένα παιχνίδι αναγνώρισης που δεν μας ταιριάζει. Παράλληλα χάνουμε τον συναισθηματισμό που μας βοηθά να αντιληφθούμε πώς νιώθουν οι γύρω μας. Γινόμαστε σκληροί και απόλυτοι στις απόψεις μας.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και θα ανοίγουν νέες προοπτικές στην επαγγελματική μας πορεία. Οφείλουμε να αξιοποιήσουμε κάθε μία από αυτές γιατί μπορεί να μας οδηγήσει σε στόχους που έχουμε θέσει. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε στην προσωπική μας ζωή καθώς είναι εύκολο να παρασυρθούμε λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων και να αγνοήσουμε το ταίρι μας. Είναι απαραίτητο να δώσουμε τον απαιτούμενο χρόνο στον σύντροφό μας ώστε να αποφύγουμε πιθανές κόντρες και ψυχρότητα μεταξύ μας.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο μέσα στην ημέρα δημιουργεί την ανάγκη για ανατροπές.

Με θετικό τρόπο σε ότι αφορά την επαγγελματική μας ζωή. Είναι πολύ πιθανό να αλλάξουμε τα δεδομένα της. Θεωρώντας ότι ήρθε η ώρα να ξεφύγουμε από πεπατημένες που μας έχουν κουράσει. Οι αλλαγές θα είναι ευχάριστες και θα λειτουργήσουν ευνοϊκά στο πεδίο της καριέρας. Καθώς θα φέρουν σημαντικές ευκαιρίες που θα μας απογειώσουν.

Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να δημιουργήσουν και σε ότι αφορά οικονομικές απολαβές. Μας δίνεται η δυνατότητα να διεκδικήσουμε αυτό που θεωρούμε ότι μας αξίζει. Βέβαια δεν αποκλείεται να χρειαστεί να πάρουμε ρίσκο σε πιθανές επιλογές που θέλουμε να προχωρήσουμε.

Μπορούμε να ρισκάρουμε καθώς αυτό θα μας οδηγήσει στο να διευρύνουμε τους επαγγελματικούς μας ορίζοντες. Και να ξεκινήσουμε μία νέα πορεία άκρως δημιουργική για εμάς. Στην προσωπική μας ζωή οι εκπλήξεις θα λειτουργήσουν ευνοϊκά. Θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για να γνωρίσουμε το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή μας στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

πηγή: myastro

  • #News
  • #Ζώδια
  • #Ζώδια
  • #Ζώδια
Διαβάστε επίσης »