Ήταν το κορίτσι που δεν ήθελε καθόλου τη δημοσιότητα και δηλώνε παντού πως η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν μιλάω με τη δουλειά μου.

Βρε πως άλλαξαν οι καιροί… Μετά από δύο σεζόν στο GNTM τα κυνηγητά με τον Αργυρό και τους παπαράτσι στο Κολωνάκι και τον κρυφό γάμο της με τον αρχιτέκτονα που δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ, τώρα βλέπουμε τα καυτά φιλιά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον SNIK στα Κουφονήσια.

  • Πως βρέθηκε ο φωτογράφος εκεί, πως είχε την πληροφορία πως θα πάει και ο ράπερ και πως η φωτογραφία που είναι το βασικό θέμα σήμερα γνωστού lifestyle περιοδικού είναι τόσο καθαρή είναι τα ερωτήματα της μέρας…

Στους διαδρόμους του STAR που περιμένουν την Ηλιάνα στη …γωνία να την παρακολουθήσουν ως κεντρικιά στη θέση της Μενεγάκη έχουν αρχίσει και δίνουν απαντήσεις σ’ αυτά τα ερωτήματα. Ψιθυρίζοντας πως η Ελενα Χριστοπούλου σε μια προσπάθεια να δώσει περαιτέρω ώθηση στην προστατευόμενή της έστησε εκείνη το παπαράτσι.

 

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν το υιοθετούμε σε καμία περίπτωση.

Απλά μεταφέρουμε τις φήμες και τους ψιθύρους που κυκλοφορούν εντός STAR… Παρά το γεγονός πως STAR και Alpha είναι αδελφά κανάλια που έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη οι πληροφορίες λένε πως στο κανάλι που στέγαζε μέχρι πέρσι την Ηλιάνα πολλοί είναι αυτοί που δεν έχουν και την καλύτερη άποψη για εκείνη.

Ούτε για την μάνατζέρ της…

Αγκαλιές, φιλιά κτλ βέβαια είναι συνταγή 20ετίας και βάλε. Η δύναμη και η αντοχή της Ηλιάνας θα αποτυπωθεί από το φθινόπωρο από τους δείκτες της τηλεθέασης. Που ως γνωστόν είναι αμείλικτη και δεν χαρίζεται σε κανέναν και για κανέναν λόγο…

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διαβάστε επίσης »