Δριμεία επίθεση του υπουργού  Ανάπτυξης και Τροφίμων

Δριμεία επίθεση προς την τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Μάκης Βορίδης, υποστηρίζοντας ότι υπήρχε ένας οργανωμένος μηχανισμός παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη που θα εξόντωνε όσους ήταν εχθροί του καθεστώτος, σχολιάζοντας εκ νέου τις αποκαλύψεις για Παππά, Καμμένο, Παπαγγελόπουλο.
Αν και η υπόθεση Novartis θεωρήθηκε κορυφή του παγόβουνου, δεν ήταν τελικά, είπε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Παραπολιτικά 90, 1.
Ο κ. Βορίδης διερωτήθηκε πώς μια υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης χειρίστηκε το τμήμα εκβιαστών και αναφερόμενος στο ηχητικό Μιωνή – Παππά είπε, κατηγορώντας το Νίκο Παππά ότι λέει ψέματα: Από πότε η κυβέρνηση γίνεται μεσάζοντας της δικαιοσύνης με κάποιον ιδιώτη ο οποίος ζήτησε παρέμβαση ώστε να δικαστεί δίκαια;
Όπως υποστήριξε, υπήρχε ένας οργανωμένος μηχανισμός παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη που –όπως είπε- θα εξόντωνε όσους ήταν εχθροί του καθεστώτος. Ο κ. Βορίδης τόνισε μάλιστα πως με τιςπρακτικές αυτές θα οδηγούνταν στη δικαιοσύνη αθώοι άνθρωποι.
Παράλληλα ανέφερε πως στην αριστερή διακυβέρνηση δεν υπήρχε σεβασμός στη διάκριση των εξουσιών και κατήγγειλε τον Αλέξη Τσίπρα γιατί απλά παρακολουθεί τα όσα αποκαλύπτονται και δεν παίρνει θέση.

Διαβάστε επίσης »