Εκτός ΣΚΑΪ οδηγείται ο Γιώργος Λιάγκας με την πιάτσα να μιλά για προσωπική απόφαση της σιδηράς κυρίας του Φαλήρου Εύης Κουτσαυτάκη στην οποία δεν κάνει πίσω με τίποτα.  Το κανάλι λέγεται πως δεν τον θέλει στο μεσημεριανό, αλλά ούτε και σε late night ενώ η μόνη πολύ μικρή πιθανότητα θα ήταν να αξιοποιηθεί στην παρουσίαση του The Voice την οποία είχε κάνει με επιτυχία στο παρελθόν στον ΑΝΤ1.

 

ΒΟΜΒΑ-Τέλος ο Λιάγκας από το κανάλι του Φαλήρου. Όλο το παρασκήνιο

Τι μέλλει γενέσθαι;

Οι πληροφορίες που μου ήρθαν αναφέρουν πως στον παρουσιαστή θα προταθεί ένα γεναιόδωρο διαζύγιο και συναινετική διακοπή του συμβολαίου του που κανονικά λήγει το καλοκαίρι του 2021.

Και από ‘κει και πέρα είναι στο χέρι του Γιώργου Λιάγκα το τι θα πράξει. Καθώς κάποιες πηγές λένε πως μπορεί να μην δεχθεί και να επιλέξει να μείνει στο σταθμό και να κάθεται. Ότι δηλαδή είχε γίνει και στον ΑΝΤ1.

Άλλες πηγές ωστόσο λένε με νόημα Ο Γιώργος είναι πονηρός και εξηγούν πως είχε προβλέψει στο καινούργιο συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ να βάλει ειδική ρήτρα που αναφέρει ρητά πως θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να αξιοποιηθεί σε κάποιο concept του προγράμματος. Την άλλη εβδομάδα θα γίνουν οι τελικές συναντήσεις και θα παρθούν οι αποφάσεις.

(πληροφορίες από το nassosblog)

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »