Το ενημερωτικό πρόγραμμα του Mega έχει διαρκώς σκαμπανεβάσματα. Ωστόσο μέχρι στιγμής και με εξαίρεση την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου δεν έχει αξιοσημείωτες επιδόσεις σε καμία ζώνη.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Χολώνει σε νούμερα ενώ δεν έχει και καμία παρεμβατικότητα. Οι αλλαγές λοιπόν είναι προ των πυλών. Συνεχίζει να έχει προβάδισμα ο Νίκος Ευαγγελάτος παρά τα όσα ακούγονται στην αγορά για Χατζηνικολάου και Σρόϊτερ.

Και με τους δύο ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει άριστες σχέσεις ωστόσο και οι δύο δημοσιογράφοι έχουν συμβόλαια που τρέχουν με ΑΝΤ1 και Alpha αντίστοιχα.

Αν τελικά ο Νίκος Ευαγγελάτος παραμείνει στην απογευματινή ζώνη τότε ένα ελαφρύ προβάδισμα το έχει ο Αντώνης Σρόϊτερ αν φυσικά καταφέρει να λύσει την συνεργασία του με τον Alpha. Το μόνο βέβαιο είναι πως η επόμενη σεζόν δεν θα βρει την Δώρα Αναγνωστοπούλου στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας του δελτίου ειδήσεων.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα βέβαια θα παραμείνει στο δυναμικό του σταθμού και θα αξιοποιηθεί σε μικρότερα δελτία ή σε κάποια ενημερωτική εκπομπή.

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διαβάστε επίσης »