Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΒΟΜΒΑ!!! Αυξάνονται τα τέλη κυκλοφορίας το 2021;;;;

Newsteam 0 Comments

Αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα η εφαρμογή του νέου προτύπου μέτρησης των ρύπων WLTP θα αυξήσει τις τιμές των αυτοκινήτων αλλά και το κόστος χρήσης τους.

Η εφαρμογή του νέου πρότυπου μέτρησης WLTP από την 1η Ιανουαρίου 2021 αλλάζει ριζικά τα δεδομένα στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να αυξηθεί πάρα πολύ το κόστος κτήσης αλλά και χρήσης των νέων αυτοκινήτων αν δεν αλλάξουν οι συντελεστές στο Τέλος Ταξινόμησης αλλά και στα Τέλη Κυκλοφορίας!

ΒΟΜΒΑ!!! Αυξάνονται τα τέλη κυκλοφορίας το 2021;;;;

Ειδικότερα είναι επιβεβαιωμένο πως ο νέος τρόπος μέτρησης των ρύπων στα οχήματα (WLTP) αυξάνει κατά τουλάχιστον 20% το μέσο όρο των εκπομπών CO2 των αυτοκινήτων ενώ σε κάποια σπορ μοντέλα οι εκπομπές τους μπορεί να αυξηθούν ακόμη και πάνω από 45%!

Αποτέλεσμα της παραπάνω εφαρμογής στο ελληνικό φορολογικό σύστημα θα είναι η αύξηση του Τέλους Ταξινόμησης αλλά των ετήσιων Τελών Κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν μπορεί να δοθεί άλλη αναβολή στην εφαρμογή του WLTP οπότε ο νέος τρόπος μέτρησης των εκπομπών CO2 θα εφαρμοστεί από τη νέα χρονιά.

Η Ειδική Επιτροπή που εξετάζει τις αλλαγές στο Τέλος Ταξινόμησης αλλά και στα Τέλη Κυκλοφορίας έχει ήδη συνεδριάσει δύο φορές αλλά ακόμη το τοπίο παραμένει θολό καθώς κάποια μέλη της θέλουν να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο υπολογισμού του Τέλους Ταξινόμησης!

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των προτάσεων που έχουν πέσει στο τραπέζι των διαβουλεύσεων περιλαμβάνεται η πρόταση το Τέλος Ταξινόμησης να υπολογίζεται συνδυαστικά από την ιπποδύναμη, το βάρος, τον κυβισμό, τις εκπομπές CO2 και την Αξία Λιανικής προ Φόρων. Κάποιοι βέβαια θέλουν διακαώς να αφαιρεθεί από τον τρόπο υπολογισμού του δασμού η Αξία Λιανικής προ Φόρων αλλά κάτι τέτοιο θα ήταν άκρως επικίνδυνο καθώς εξαιτίας της συμπαραγωγής των κινητήρων θα είχαμε μοντέλα πολύ ακριβά με χαμηλούς δασμούς και αντίθετα οχήματα φθηνά με υπέρογκους δασμούς.

Στα παραπάνω προσθέστε και την καταγγελία που υπάρχει στην Κομισιόν και αναμένεται εντός των ημερών να υπάρξει η πρώτη επίσημη αντίδραση από την ΕΕ που επίσης είναι πολύ πιθανό να αναγκάσει τα στελέχη του ΥΠΟΙΚ να αλλάξουν ριζικά το Τέλος Ταξινόμησης.

Στα Τέλη Κυκλοφορίας τα πράγματα φαίνεται να είναι πιο εύκολα και ήδη φαίνεται ότι όλα συγκλίνουν στο γεγονός ότι τα όρια των ρύπων ανά κατηγορίες αναμένεται να αυξηθούν κατά 20% ώστε οι ιδιοκτήτες νέων ΙΧ να μην επιβαρυνθούν από το νέο τρόπο μέτρησης των εκπομπών CO2.

Βέβαια μεγάλο «αγκάθι» παραμένουν τα παλαιότερα αυτοκίνητα που δεν υπάρχουν οι μετρήσεις WLTP με αποτέλεσμα σε εκείνους τους ιδιοκτήτες να μειωθούν αρκετά τα Τέλη Κυκλοφορίας καθώς η αύξηση των ορίων των εκπομπών CO2 μπορεί να τους αλλάξει κλιμάκια και τα Τέλη Κυκλοφορίας των οχημάτων τους να υπολογίζονται με χαμηλότερους συντελεστές οπότε το κόστος να είναι πολύ χαμηλότερο!

Ωστόσο κάποια στελέχη του ΥΠΟΙΚ έχουν προτείνει να ισχύσει μια νέα κλίμακα Τελών Κυκλοφορίας για οχήματα με 1η Άδεια Κυκλοφορίας από την 1η Ιανουαρίου 2021 και μετά οπότε τα παλαιότερα να παραμείνουν ως έχουν και τα Τέλη Κυκλοφορίας τους να υπολογίζονται με το παλαιό τρόπο υπολογισμού NEDC…

Πως επηρεάζουν οι εκπομπές CO2 τους δασμούς

Το Τέλος Ταξινόμησης πέραν της Αξίας Λιανικής προ Φόρων υπολογίζεται και από τις εκπομπές CO2 και ειδικότερα αν οι ρύποι είναι μικρότεροι ή ίσοι των 100 γρ./χλμ, οι συντελεστές του τέλους ταξινόμησης της περ. α΄ της παρ. 2 μειώνονται κατά 5%.

Για εκπομπές CO2 μεγαλύτερες από 120 έως και 140 γρ./χλμ, οι συντελεστές του τέλους ταξινόμησης της περ. α΄ της παρ. 2 αυξάνονται κατά 10%.

Για μεγαλύτερη από 140 έω και 160 γρ./χλμ, οι συντελεστές του τέλους ταξινόμησης της περ. α΄ της παρ. 2 αυξάνονται κατά 20%.

Για μεγαλύτερη από 160 έως και 180 γρ./χλμ, οι συντελεστές του τέλους ταξινόμησης της περ. α΄ της παρ. 2 αυξάνονται κατά 30%.

Για μεγαλύτερη από 180 έως και 200 γρ./χλμ, οι συντελεστές του τέλους ταξινόμησης της περ. α΄ της παρ. 2 αυξάνονται κατά 40%.

Για μεγαλύτερη από 200 έως και 250 γρ./χλμ, οι συντελεστές του τέλους ταξινόμησης της περ. α΄ της παρ. 2 αυξάνονται κατά 60%.

Για μεγαλύτερη από 250 γρ./χλμ, οι συντελεστές του τέλους ταξινόμησης αυξάνονται κατά 100%.

(πληροφορίες απο το makeleio)

Η επικαιρότητα στο Twitter:

vimapress

Έγκλημα στις Σπέτσες: Η συγκλονιστική μαρτυρία της καθηγήτριας -«Ο 26χρονος είχε νοητική στέρηση» - vimapress - -

JotD

Η ΝΔ έχει ως υποψήφιους 3 τζάκια και 1 προσάναμμα 😄

presshub.gr

lockdown: Πότε θα γίνει άρση – Τι λένε οι ειδικοί

JotD

Μία συνάνθρωπός μας, η Χρ. Ταχιάου έχει ανάγκη. Αναγκάστηκε να ζήσει για 7 μήνες με 7.830€ μικτά το μήνα.Βοηθήστε την 😄

JotD

Το χρήμα και ο βήχας δεν κρύβονται. 😄

SKAI.gr

Παραιτήθηκε ο Θέμης Σοφός από αντιπρόεδρος του ΔΣΑ

La_porta_azzul

Γιατί δεν λέει κανείς τίποτα για την τρομολαγνεια των καναλιών στην Ελλάδα??? Το γεγονός ότι τα σκουπίδια που βλέπετε πολύ είναι το μόνο πράγμα που ανησυχείτε... Δεν ξέρω τι είναι πιο τρομακτικό???

Voyager II

@ellinikilisi

Whereis Themirror

Ο Μπέος που τόσα χρόνια έχει δώσει εκατομμύρια για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό... για τις γυναίκες μπόρεσε να στολίσει μόνο 100 μέτρα;

dimpenewscom1

Έχει πολλά κενά η υπόθεση/Ο καθ΄ύλην αρμόδιος γι εισαγωγή εμβολίων vs Covid σε Γαλλία ο Καθ. Λοιμωξιολόγος Lelièvre:ο είναι πολύ λιγότερο μεταδόσιμος ακόμη κι από ιλαρά.Tα παιδιά δεν πρέπει να εμβολιαστούν.Καυτηριάζει marketing εργαστηρίων

ΔΕΛΦΙΚΟΣ

ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (10/09/2019)


ΔΕΛΦΙΚΟΣ

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ USD ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΔΕΛΦΙΚΟΣ

ΤΟ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ


vimapress

Αγρίνιο: Αλαλούμ με τους αστυνομικούς που βγήκαν θετικοί – Αρνητικοί όλοι, έδειξαν τα νέα τεστ - vimapress - -

JotD

Όποτε με παίρνουν στο κινητό αργά το βράδυ, πάει ο νους μου στο κοκό 😄

Σχετικό νέο:

Ο Big Brother άδειασε την αποθήκη, ο Θέμης τα έριξε στους άλλους και το Twitter διαμαρτύρεται για τη μη επιβολή ποινών

 • 26 Νοεμβρίου, 2020

Ο καβγάς με τη Σοφία και το ξέσπασμα του Κεχαγιά

Ο Μεγάλος Αδελφός άδειασε την αποθήκη τροφίμων ως ποινή για την αποτυχία στην ομαδική εβδομαδιαία αποστολή και όπως είναι φυσικό το σούσουρο ήταν μεγάλο.

Η Σοφία και ο Κεχαγιάς αντέδρασαν με τον Θέμη να δηλώνει ότι μόνο ο Ζακ και ο Βαρουξής τήρησαν την αποστολή.

Η Σοφία θίχτηκε, του ζήτησε τον λόγο και εκείνος την «κάρφωσε» ότι κοιμόταν και εκείνη και ο Κεχαγιάς.

Ο Μεγάλος Αδελφός έδειξε τα εν λόγω πλάνα να και όπως φάνηκε στα σχόλια του Twitter κανονικά θα έπρεπε να δείξει και τα πλάνα της Άννας Μαρίας να κοιμάται.

Εκείνη βέβαια δεν είπε τσιμουδιά αλλά φρόντισε να ανάψει περισσότερο τη φωτιά του Θέμη εναντίον της Σοφίας και του Κεχαγιά.

«Νοιάζεστε μόνο για τον κ@λο σας, όχι για την ομαδική» είπε στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Ο Κεχαγιάς ξέσπασε και στο δωμάτιο επικοινωνίας και στον Ζακ λέγοντας «αντάρτες έξω  από δω» και ότι δεν ήθελε να φοράει χακί στην τελευταία του βδομάδα στο BB (γιατί μπορεί να φύγει) αλλά το έκανε.

Το Twitter δίχαστηκε και ίσως ήτνα η πρώτη φορά που δεν πήρε ασυζητητί το μέρος της Άννας Μαρίας.

Μάλιστα πολλοί χρήστες παρατήρησαν ότι όλο το θέμα ξεκίνησε από το γεγονός ότι ο Μεγάλος Αδελφός δεν επέβαλε από την αρχή ποινές στους 4 αντιρρησίες..

Γιατί ρε #BigBrotherGR δε έδωσες στους 4 ποινή?? Και έβγαλε τώρα γλώσσα και ο Θέμης ο λουφαδορος?

— Sassenach🇬🇷🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 (@Sassenachgr) November 25, 2020

Στην τελικη δεν φταει ο θεμης…ο μπιγκ μπραδερ φταιει που απο την πρωτη αρνηση του επρεπε να τον βγαλει προτεινομενο ,να τον εβλεπα μετα ….ολη τη μερα με ενα πινελο στο χερι μη του ξεφυγει καμια γωνια….#BigBrotherGR #bbxeftiles

— Sugarland (@Sougarland) November 25, 2020

Η Παραγωγή τώρα γιατί κάνει την πάπια και δεν ρίχνει τις προβλεπόμενες ποινές για την μη συμμετοχή μερικών στην δοκιμασία ? Και τις έριχνε μόνο στην Αννα Μαρία ? Τότε μόνο ξέρανε να εξαντλήσουν την αυστηρότητα τους στις ποινές στην ΑΜ ! Ντροπή στην παραγωγή ! #BigBrotherGR

— petros karamolegos (@PetrosPetrakoc) November 25, 2020

Η καλύτερη ποινη είναι για όσους κοιμήθηκαν προτεινόμενοι να φύγουν την Παρασκευή αυτό τους αξίζει #BigBrotherGR

— Ασπασία (@nmFL17VeFRR7HUw) November 25, 2020

#BigBrotherGR Ο Θεμης εδω εχει θράσος! Δεν θα επρεπε καν να μιλησει για το ποιος προσπαθησε στην αποστολη, γτ δεν εκανε τιποτα. Στην αποστολη συμμετείχαν κ προσπαθησαν παραπανω ο Ζακ, η Σοφια, ο Κεχαγιας, η ΑΜ κι ο διδυμος.

Και η ΑΜ εδω δεν ειναι σωστη γτ κι αυτη κοιμηθηκε λιγο

— MariosGal (@GalMarios) November 25, 2020

#bigbrothergr

Το οτι εδειξε η παραγωγη πλανο με τον Αννα Μαρία να κοιμαται δεν σημαινει οτι κοιμοταν σε ωρα που απαγορευοταν.

Ολοι ακομα και η Σοφια και ο Θεμης ειπαν οτι η Αννα Μαρια ειναι απο αυτους που κανουν σωστα την δοκιμασία.

— MarkOne (@MarkOneN0d) November 25, 2020

Εν τω μεταξύ και η Άννα-Μαρία κοιμήθηκε αλλά κουβέντα δε λέει… 🤣🤣🤣#BigBrotherGR

— Πονηρή αλεπού (@1poniri_alepou) November 25, 2020

Άλλο κοιμάμαι μια φορά (κακώς, βέβαια, που δεν το παραδέχτηκαν) και άλλο γκρινιάζω από την 1η μέρα της αποστολής! Θέμη, φύγε χθες. #BigBrotherGR #bbxefiles #bigbrothergreece

— Εμμανουήλ Αποστ. Παπαδόπουλος (@manos_papad1) November 25, 2020

#BigBrotherGR Παρμενίων 2020 pic.twitter.com/MpzXHtQA7r

— Neorun (@Neorun2) November 25, 2020

Ενας ανθρωπος οσο και να προσπαθει να δειχνει οτι ειναι καποιος αλλος καποια στιγμη θα βγαλει τον πραγματικο εαυτο του.

Σας παρουσιαζω τον γνωστο θεμη απο το youtube #BigBrotherGR #bbxeftiles

— Πλανηταρχης (@billkaiantegeia) November 25, 2020

Θέμη 3 μέρες έχεις γράψει τη δοκιμασία κανονικότατα και πας να το πατσίσεις με το τι έκαναν οι άλλοι την τρίτη μέρα που όλοι κουτούλαγαν #BigBrotherGR

— Πριγκίπισσα Θίθυ (@princessthithi) November 25, 2020

Ρε Θεμη 3 μερες δεν εχεις κανει τιποτα,δεν δεχτηκες να κανεις τη τιμωρια που σου επιβληθηκε και σχολιαζεις αλλους που κοιμηθηκαν μια φορα? 10 πλανα σε εχει δειξει σημερα και στα 7 ειτε κοιμασαι ειτε βαφεσαι #BigBrotherGR

— mak_ag (@mak_ag) November 25, 2020

ZnewsTeam

Μια μικρή ομάδα ανθρώπων με πολλή όρεξη για δουλειά, κοινή αισθητική, τεκμηριωμένη άποψη και αγάπη για την καλή ζωή

Tags
 • Big Brother
 • αποθήκη τροφίμων
 • Θέμης
 • Κεχαγιάς
 • Σοφία
Δειτε επισης

Big Brother: Η Άννα Μαρία παριστάνει την Αλίκη στο… πεζικό και ο Γιώργος Τσαλίκης ζητά να της δοθεί εκπομπή!

Το Twitter την αποθεώνει

 • 26 Νοεμβρίου, 2020

Ήχησαν σειρήνες στο «στρατόπεδο» του Big Brother προτού γίνει της… «Λούφας και παραλλαγής»

Mόνο άσκηση ετοιμότητας δεν ήταν αυτή!

 • 26 Νοεμβρίου, 2020

Big Brother – Θέμης: «Δηλαδή να είμαι πεθαμένος μέσα μου και να καθαρίζω πατάτες; Who cares about πατάτες?»

Kαι πάλι παραπονούμενος και κλαμένος

 • 26 Νοεμβρίου, 2020

The Bachelor: Σιχαμάρα στο Twitter από τα «γαλλικά» φιλιά! – Δείτε τις σπαρταριστές αντιδράσεις

Δεν φοβούνται τον κορονοϊό στη βίλα του έρωτα!

 • 26 Νοεμβρίου, 2020

Πισώπλατα μαχαιρώματα στο The Bachelor: «Ντροπή σου! Σε είχα για ντόμπρα»

Η βίλα έχει αυτιά…

 • 25 Νοεμβρίου, 2020

The Bachelor: Η Βίβιαν συγκατοικεί με τον Παναγιώτη και… οι τουιτεράδες πιάνουν… το «φτυάρι»!

Θάψιμο και από τις αντίζηλες της βίλας

 • 25 Νοεμβρίου, 2020

Αποκλειστικό: Έρχεται συνεργασία Ρασέλ – Δημοσθένη!

Τι ετοιμάζουν;

 • 25 Νοεμβρίου, 2020

Big Brother: Θέμης, Πυργίδης, Γρηγόρης και Ραμόνα «τινάζουν» την αποστολή στον αέρα και το Twitter τους θέλει προτεινόμενους

Ανάμεσά τους και ο Γιώργος Τσαλίκης

 • 25 Νοεμβρίου, 2020
Διαβάστε επίσης »

Θέματα:

2021 Auxanontai bomba kukloforias ta teli to #2021 #Auxanontai #bomba #kukloforias #ta #teli #to

ΒΟΜΒΑ!!! Αυξάνονται τα τέλη κυκλοφορίας το 2021;;;;

Newsteam 0 Comments

Αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα η εφαρμογή του νέου προτύπου μέτρησης των ρύπων WLTP θα αυξήσει τις τιμές των αυτοκινήτων αλλά και το κόστος χρήσης τους.

Η εφαρμογή του νέου πρότυπου μέτρησης WLTP από την 1η Ιανουαρίου 2021 αλλάζει ριζικά τα δεδομένα στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να αυξηθεί πάρα πολύ το κόστος κτήσης αλλά και χρήσης των νέων αυτοκινήτων αν δεν αλλάξουν οι συντελεστές στο Τέλος Ταξινόμησης αλλά και στα Τέλη Κυκλοφορίας!

ΒΟΜΒΑ!!! Αυξάνονται τα τέλη κυκλοφορίας το 2021;;;;

Ειδικότερα είναι επιβεβαιωμένο πως ο νέος τρόπος μέτρησης των ρύπων στα οχήματα (WLTP) αυξάνει κατά τουλάχιστον 20% το μέσο όρο των εκπομπών CO2 των αυτοκινήτων ενώ σε κάποια σπορ μοντέλα οι εκπομπές τους μπορεί να αυξηθούν ακόμη και πάνω από 45%!

Αποτέλεσμα της παραπάνω εφαρμογής στο ελληνικό φορολογικό σύστημα θα είναι η αύξηση του Τέλους Ταξινόμησης αλλά των ετήσιων Τελών Κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν μπορεί να δοθεί άλλη αναβολή στην εφαρμογή του WLTP οπότε ο νέος τρόπος μέτρησης των εκπομπών CO2 θα εφαρμοστεί από τη νέα χρονιά.

Η Ειδική Επιτροπή που εξετάζει τις αλλαγές στο Τέλος Ταξινόμησης αλλά και στα Τέλη Κυκλοφορίας έχει ήδη συνεδριάσει δύο φορές αλλά ακόμη το τοπίο παραμένει θολό καθώς κάποια μέλη της θέλουν να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο υπολογισμού του Τέλους Ταξινόμησης!

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των προτάσεων που έχουν πέσει στο τραπέζι των διαβουλεύσεων περιλαμβάνεται η πρόταση το Τέλος Ταξινόμησης να υπολογίζεται συνδυαστικά από την ιπποδύναμη, το βάρος, τον κυβισμό, τις εκπομπές CO2 και την Αξία Λιανικής προ Φόρων. Κάποιοι βέβαια θέλουν διακαώς να αφαιρεθεί από τον τρόπο υπολογισμού του δασμού η Αξία Λιανικής προ Φόρων αλλά κάτι τέτοιο θα ήταν άκρως επικίνδυνο καθώς εξαιτίας της συμπαραγωγής των κινητήρων θα είχαμε μοντέλα πολύ ακριβά με χαμηλούς δασμούς και αντίθετα οχήματα φθηνά με υπέρογκους δασμούς.

Στα παραπάνω προσθέστε και την καταγγελία που υπάρχει στην Κομισιόν και αναμένεται εντός των ημερών να υπάρξει η πρώτη επίσημη αντίδραση από την ΕΕ που επίσης είναι πολύ πιθανό να αναγκάσει τα στελέχη του ΥΠΟΙΚ να αλλάξουν ριζικά το Τέλος Ταξινόμησης.

Στα Τέλη Κυκλοφορίας τα πράγματα φαίνεται να είναι πιο εύκολα και ήδη φαίνεται ότι όλα συγκλίνουν στο γεγονός ότι τα όρια των ρύπων ανά κατηγορίες αναμένεται να αυξηθούν κατά 20% ώστε οι ιδιοκτήτες νέων ΙΧ να μην επιβαρυνθούν από το νέο τρόπο μέτρησης των εκπομπών CO2.

Βέβαια μεγάλο «αγκάθι» παραμένουν τα παλαιότερα αυτοκίνητα που δεν υπάρχουν οι μετρήσεις WLTP με αποτέλεσμα σε εκείνους τους ιδιοκτήτες να μειωθούν αρκετά τα Τέλη Κυκλοφορίας καθώς η αύξηση των ορίων των εκπομπών CO2 μπορεί να τους αλλάξει κλιμάκια και τα Τέλη Κυκλοφορίας των οχημάτων τους να υπολογίζονται με χαμηλότερους συντελεστές οπότε το κόστος να είναι πολύ χαμηλότερο!

Ωστόσο κάποια στελέχη του ΥΠΟΙΚ έχουν προτείνει να ισχύσει μια νέα κλίμακα Τελών Κυκλοφορίας για οχήματα με 1η Άδεια Κυκλοφορίας από την 1η Ιανουαρίου 2021 και μετά οπότε τα παλαιότερα να παραμείνουν ως έχουν και τα Τέλη Κυκλοφορίας τους να υπολογίζονται με το παλαιό τρόπο υπολογισμού NEDC…

Πως επηρεάζουν οι εκπομπές CO2 τους δασμούς

Το Τέλος Ταξινόμησης πέραν της Αξίας Λιανικής προ Φόρων υπολογίζεται και από τις εκπομπές CO2 και ειδικότερα αν οι ρύποι είναι μικρότεροι ή ίσοι των 100 γρ./χλμ, οι συντελεστές του τέλους ταξινόμησης της περ. α΄ της παρ. 2 μειώνονται κατά 5%.

Για εκπομπές CO2 μεγαλύτερες από 120 έως και 140 γρ./χλμ, οι συντελεστές του τέλους ταξινόμησης της περ. α΄ της παρ. 2 αυξάνονται κατά 10%.

Για μεγαλύτερη από 140 έω και 160 γρ./χλμ, οι συντελεστές του τέλους ταξινόμησης της περ. α΄ της παρ. 2 αυξάνονται κατά 20%.

Για μεγαλύτερη από 160 έως και 180 γρ./χλμ, οι συντελεστές του τέλους ταξινόμησης της περ. α΄ της παρ. 2 αυξάνονται κατά 30%.

Για μεγαλύτερη από 180 έως και 200 γρ./χλμ, οι συντελεστές του τέλους ταξινόμησης της περ. α΄ της παρ. 2 αυξάνονται κατά 40%.

Για μεγαλύτερη από 200 έως και 250 γρ./χλμ, οι συντελεστές του τέλους ταξινόμησης της περ. α΄ της παρ. 2 αυξάνονται κατά 60%.

Για μεγαλύτερη από 250 γρ./χλμ, οι συντελεστές του τέλους ταξινόμησης αυξάνονται κατά 100%.

(πληροφορίες απο το makeleio)

Σχετικό νέο:

Ο Big Brother άδειασε την αποθήκη, ο Θέμης τα έριξε στους άλλους και το Twitter διαμαρτύρεται για τη μη επιβολή ποινών

 • 26 Νοεμβρίου, 2020

Ο καβγάς με τη Σοφία και το ξέσπασμα του Κεχαγιά

Ο Μεγάλος Αδελφός άδειασε την αποθήκη τροφίμων ως ποινή για την αποτυχία στην ομαδική εβδομαδιαία αποστολή και όπως είναι φυσικό το σούσουρο ήταν μεγάλο.

Η Σοφία και ο Κεχαγιάς αντέδρασαν με τον Θέμη να δηλώνει ότι μόνο ο Ζακ και ο Βαρουξής τήρησαν την αποστολή.

Η Σοφία θίχτηκε, του ζήτησε τον λόγο και εκείνος την «κάρφωσε» ότι κοιμόταν και εκείνη και ο Κεχαγιάς.

Ο Μεγάλος Αδελφός έδειξε τα εν λόγω πλάνα να και όπως φάνηκε στα σχόλια του Twitter κανονικά θα έπρεπε να δείξει και τα πλάνα της Άννας Μαρίας να κοιμάται.

Εκείνη βέβαια δεν είπε τσιμουδιά αλλά φρόντισε να ανάψει περισσότερο τη φωτιά του Θέμη εναντίον της Σοφίας και του Κεχαγιά.

«Νοιάζεστε μόνο για τον κ@λο σας, όχι για την ομαδική» είπε στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Ο Κεχαγιάς ξέσπασε και στο δωμάτιο επικοινωνίας και στον Ζακ λέγοντας «αντάρτες έξω  από δω» και ότι δεν ήθελε να φοράει χακί στην τελευταία του βδομάδα στο BB (γιατί μπορεί να φύγει) αλλά το έκανε.

Το Twitter δίχαστηκε και ίσως ήτνα η πρώτη φορά που δεν πήρε ασυζητητί το μέρος της Άννας Μαρίας.

Μάλιστα πολλοί χρήστες παρατήρησαν ότι όλο το θέμα ξεκίνησε από το γεγονός ότι ο Μεγάλος Αδελφός δεν επέβαλε από την αρχή ποινές στους 4 αντιρρησίες..

Γιατί ρε #BigBrotherGR δε έδωσες στους 4 ποινή?? Και έβγαλε τώρα γλώσσα και ο Θέμης ο λουφαδορος?

— Sassenach🇬🇷🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 (@Sassenachgr) November 25, 2020

Στην τελικη δεν φταει ο θεμης…ο μπιγκ μπραδερ φταιει που απο την πρωτη αρνηση του επρεπε να τον βγαλει προτεινομενο ,να τον εβλεπα μετα ….ολη τη μερα με ενα πινελο στο χερι μη του ξεφυγει καμια γωνια….#BigBrotherGR #bbxeftiles

— Sugarland (@Sougarland) November 25, 2020

Η Παραγωγή τώρα γιατί κάνει την πάπια και δεν ρίχνει τις προβλεπόμενες ποινές για την μη συμμετοχή μερικών στην δοκιμασία ? Και τις έριχνε μόνο στην Αννα Μαρία ? Τότε μόνο ξέρανε να εξαντλήσουν την αυστηρότητα τους στις ποινές στην ΑΜ ! Ντροπή στην παραγωγή ! #BigBrotherGR

— petros karamolegos (@PetrosPetrakoc) November 25, 2020

Η καλύτερη ποινη είναι για όσους κοιμήθηκαν προτεινόμενοι να φύγουν την Παρασκευή αυτό τους αξίζει #BigBrotherGR

— Ασπασία (@nmFL17VeFRR7HUw) November 25, 2020

#BigBrotherGR Ο Θεμης εδω εχει θράσος! Δεν θα επρεπε καν να μιλησει για το ποιος προσπαθησε στην αποστολη, γτ δεν εκανε τιποτα. Στην αποστολη συμμετείχαν κ προσπαθησαν παραπανω ο Ζακ, η Σοφια, ο Κεχαγιας, η ΑΜ κι ο διδυμος.

Και η ΑΜ εδω δεν ειναι σωστη γτ κι αυτη κοιμηθηκε λιγο

— MariosGal (@GalMarios) November 25, 2020

#bigbrothergr

Το οτι εδειξε η παραγωγη πλανο με τον Αννα Μαρία να κοιμαται δεν σημαινει οτι κοιμοταν σε ωρα που απαγορευοταν.

Ολοι ακομα και η Σοφια και ο Θεμης ειπαν οτι η Αννα Μαρια ειναι απο αυτους που κανουν σωστα την δοκιμασία.

— MarkOne (@MarkOneN0d) November 25, 2020

Εν τω μεταξύ και η Άννα-Μαρία κοιμήθηκε αλλά κουβέντα δε λέει… 🤣🤣🤣#BigBrotherGR

— Πονηρή αλεπού (@1poniri_alepou) November 25, 2020

Άλλο κοιμάμαι μια φορά (κακώς, βέβαια, που δεν το παραδέχτηκαν) και άλλο γκρινιάζω από την 1η μέρα της αποστολής! Θέμη, φύγε χθες. #BigBrotherGR #bbxefiles #bigbrothergreece

— Εμμανουήλ Αποστ. Παπαδόπουλος (@manos_papad1) November 25, 2020

#BigBrotherGR Παρμενίων 2020 pic.twitter.com/MpzXHtQA7r

— Neorun (@Neorun2) November 25, 2020

Ενας ανθρωπος οσο και να προσπαθει να δειχνει οτι ειναι καποιος αλλος καποια στιγμη θα βγαλει τον πραγματικο εαυτο του.

Σας παρουσιαζω τον γνωστο θεμη απο το youtube #BigBrotherGR #bbxeftiles

— Πλανηταρχης (@billkaiantegeia) November 25, 2020

Θέμη 3 μέρες έχεις γράψει τη δοκιμασία κανονικότατα και πας να το πατσίσεις με το τι έκαναν οι άλλοι την τρίτη μέρα που όλοι κουτούλαγαν #BigBrotherGR

— Πριγκίπισσα Θίθυ (@princessthithi) November 25, 2020

Ρε Θεμη 3 μερες δεν εχεις κανει τιποτα,δεν δεχτηκες να κανεις τη τιμωρια που σου επιβληθηκε και σχολιαζεις αλλους που κοιμηθηκαν μια φορα? 10 πλανα σε εχει δειξει σημερα και στα 7 ειτε κοιμασαι ειτε βαφεσαι #BigBrotherGR

— mak_ag (@mak_ag) November 25, 2020

ZnewsTeam

Μια μικρή ομάδα ανθρώπων με πολλή όρεξη για δουλειά, κοινή αισθητική, τεκμηριωμένη άποψη και αγάπη για την καλή ζωή

Tags
 • Big Brother
 • αποθήκη τροφίμων
 • Θέμης
 • Κεχαγιάς
 • Σοφία
Δειτε επισης

Big Brother: Η Άννα Μαρία παριστάνει την Αλίκη στο… πεζικό και ο Γιώργος Τσαλίκης ζητά να της δοθεί εκπομπή!

Το Twitter την αποθεώνει

 • 26 Νοεμβρίου, 2020

Ήχησαν σειρήνες στο «στρατόπεδο» του Big Brother προτού γίνει της… «Λούφας και παραλλαγής»

Mόνο άσκηση ετοιμότητας δεν ήταν αυτή!

 • 26 Νοεμβρίου, 2020

Big Brother – Θέμης: «Δηλαδή να είμαι πεθαμένος μέσα μου και να καθαρίζω πατάτες; Who cares about πατάτες?»

Kαι πάλι παραπονούμενος και κλαμένος

 • 26 Νοεμβρίου, 2020

The Bachelor: Σιχαμάρα στο Twitter από τα «γαλλικά» φιλιά! – Δείτε τις σπαρταριστές αντιδράσεις

Δεν φοβούνται τον κορονοϊό στη βίλα του έρωτα!

 • 26 Νοεμβρίου, 2020

Πισώπλατα μαχαιρώματα στο The Bachelor: «Ντροπή σου! Σε είχα για ντόμπρα»

Η βίλα έχει αυτιά…

 • 25 Νοεμβρίου, 2020

The Bachelor: Η Βίβιαν συγκατοικεί με τον Παναγιώτη και… οι τουιτεράδες πιάνουν… το «φτυάρι»!

Θάψιμο και από τις αντίζηλες της βίλας

 • 25 Νοεμβρίου, 2020

Αποκλειστικό: Έρχεται συνεργασία Ρασέλ – Δημοσθένη!

Τι ετοιμάζουν;

 • 25 Νοεμβρίου, 2020

Big Brother: Θέμης, Πυργίδης, Γρηγόρης και Ραμόνα «τινάζουν» την αποστολή στον αέρα και το Twitter τους θέλει προτεινόμενους

Ανάμεσά τους και ο Γιώργος Τσαλίκης

 • 25 Νοεμβρίου, 2020
Διαβάστε επίσης »

Θέματα:

2021 Auxanontai bomba kukloforias ta teli to #2021 #Auxanontai #bomba #kukloforias #ta #teli #to