Η Παναγιώτα Βλαντή, που οι περισσότεροι έχουμε θαυμάσει σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές, βρέθηκε στο πλατό του «Stars System» και μίλησε στην Άση Μπήλιου για τις σχέσεις της.

Αν και η Παναγιώτα Βλαντή σπάνια μιλάει για την προσωπική της ζωή, αναφέρθηκε στις σχέσεις που έχει με τους πρώην της, διευκρινίζοντας πως δεν κρατάει επαφή.

Αρχικά, η ίδια αποκάλυψε πως αυτή την περίοδο βρίσκεται σε σχέση, ενώ υπογράμμισε πως δεν είναι από τα άτομα που τα παρατάνε εύκολα. «Το παλεύω πολύ. Για να φύγω θα πρέπει να γίνε κάτι τρομερό. Σε μία σχέση δεν πρέπει να θεωρείς τον άλλον δεδομένο. Πρέπει να τον σέβεσαι και να τον θαυμάζεις», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Βλαντή: Όταν χωρίζω δεν κρατάω φιλικές σχέσεις

Οι σχέσεις με πρώην

«Έχει τύχει να έχω καλή σχέση με πρώην μου. Όχι φιλική σχέση, αλλά καλή. Αλλά συνήθως… όχι, δεν κρατάω καλές σχέσεις, δεν είμαι Σουηδία. Ό,τι τελειώνει, τελειώνει. Δεν εκδικούμαι. Απλά είναι σαν μην έχει υπάρξει η σχέση αυτή, το σβήνω από το μυαλό μου, είναι περίεργο όλο αυτό. Δεν θυμάμαι τίποτα. Αν με αδικήσει κάποιος γίνομαι έξαλλη, αλλά για λίγα λεπτά. Είμαι εκρηκτικός άνθρωπος γενικότερα. Έχω πολύ πάθος γι’ αυτό που κάνω (σ.σ τη δουλειά της). Δε θυμώνω εύκολα»», ανέφερε συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός.

  • Βλαντή: Δείτε πως γιόρτασε τα γενέθλιά της- Θα πάθεις πλάκα όταν μάθεις την ηλικία της
  • Παναγιωτά Βλαντή: Με μια φωτογραφία αποκάλυψε το μυστικό της (pics)
  • Ελληνίδες ηθοποιοί άνω των 50 που παραμένουν γοητευτικές (pics)
  • Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας: Τα sex symbol της εγχώριας showbiz (pics)
  • Πάνος Κοκκινόπουλος: Επιστροφή για «Ου φονεύσεις» και «Μαύρα Μεσάνυχτα»;

 

Διαβάστε επίσης »