Εντύπωση προκάλεσε τις προηγούμενες ημέρες η απόφαση του ALPHA να «κατεβάσει» τις εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη από την επίσημη ιστοσελίδα του.

Πολλοί αναρωτήθηκαν ποιοι λόγοι οδήγησαν το κανάλι της Κάντζας σε αυτή την απόφαση, με την απάντηση να έρχεται δια στόματος Ναταλίας Ανδρικοπούλου στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα».

Βιτριολική η απάντηση του καναλιού της Κάντζας: Γι’ αυτό κατέβηκαν από το site του σταθμού οι εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη

«Όπως μου είπαν στελέχη που μίλησα μαζί τους, στο site του ALPHA παραμένουν οι εκπομπές που έχουν επισκεψιμότητα, όσες δεν έχουν κατεβαίνουν», είπε η δημοσιογράφος και συνέχισε:

«Μία ακόμα φράση που μου είπαν, ήταν πως το site είναι μία εμπορική πλατφόρμα δεν είναι λεύκωμα αναμνήσεων».

Πρόκειται για απάντηση – φωτιά του σταθμού, η οποία σίγουρα δεν θα μείνει ασχολίαστη από την ίδια την Ελένη Μενεγάκη…

Δείτε τα νέα της επικαιρότητας:

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα

Σχετικό νέο:

Β.Πούτιν: Ο κόσμος δεν έχει μέλλον αν δεν υπάρξουν περιορισμοί στον τομέα του ανταγωνισμού των εξοπλισμών

Εάν δεν υπάρξει ένα σύστημα ελέγχου των εξοπλισμών και μια συνθήκη μεταξύ της Ρωσίας και των Ηνωμένων Πολιτειών που να διατηρεί την ισορροπία τότε ο κόσμος… δεν έχει μέλλον. Αυτό υποστήριξε σήμερα ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν. 

«Ο κόσμος δεν έχει μέλλον, αν δεν υπάρξουν κάποιοι περιορισμοί στον τομέα του ανταγωνισμού των εξοπλισμών» δήλωσε ο πρόεδρος Πούτιν, απευθυνόμενος στα μέλη της λέσχης Valdai, κατά την διάρκεια της ετήσιας διάσκεψης τους που πραγματοποιήθηκε on-line.

Ο πρόεδρος Πούτιν επισήμανε ότι η Ρωσία δεν «απαγκιστρώνεται» από την συνθήκη START, και πως η κατάργηση της δεν θα επηρεάσει την ασφάλεια της χώρας, πως είναι έτοιμη να συνεργαστεί ξεκινώντας «από το μηδέν» στον έλεγχο των πυρηνικών εξοπλισμών, αλλά θα ήταν καλύτερο να μην πάψουν να ισχύουν οι προηγούμενες συμφωνίες.

Ο Ρώσος πρόεδρος είπε ότι δεν είναι κατά να ενταχθεί στην συνθήκη START και η Κίνα, αλλά οι συνομιλίες για την ένταξη της θα πρέπει να προϋποθέτουν και την ένταξη σ αυτήν και άλλων πυρηνικών δυνάμεων, όπως η Γαλλία και η Βρετανία.

Διαβάστε επίσης »