Στη φυλακή βρίσκεται η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα, μετά την προφυλάκισή της που διέταξε ο ανακριτής την Τρίτη.

Μπορεί ο δικηγόρος της να αναφέρει ότι πρόκειται για ένα διαταραγμένο άτομο, αφού η ίδια σιώπησε μπροστά στον ανακριτή και δεν έβγαλε λέξη, όμως η συμπεριφορά της στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού είναι διαφορετική…

Τρώει κανονικά και θέλει να εργαστεί

Μόλις εγκαταστάθηκε στον θάλαμό της, όπου μένει μόνη της λόγω του πρωτοκόλλου για τον κορονοϊό και όχι για λόγους ασφαλείας, όπως είχε διαρρεύσεις, φρόντισε να μάθει πώς θα μπορέσει να εργαστεί σε θέσεις στη φυλακή.

Όπως ανέφερε η διευθύντρια των γυναικείων φυλακών Τριανταφύλλη Κωνσταντοπούλου στην εκπομπή Live News, η 35χρονη θα καταθέσει αίτηση για να κάνει μεροκάματα στη βιβλιοθήκη ή το καφενείο της φυλακής, με απώτερο σκοπό να μειωθεί η ποινή φυλάκισης που θα της επιβληθεί…

Εκτός αυτού, παρά το γεγονός ότι όταν συνελήφθη και κρατούνταν στη ΓΑΔΑ δεν έτρωγε τίποτα για τρεις μέρες, στη φυλακή λαμβάνει κανονικά τα γεύματά της στον ευρύχωρο θάλαμο όπου κρατείται, ενώ φροντίζει να μη μιλά σχεδόν καθόλου και σε κανέναν για την υπόθεση με το βιτριόλι.

Το πρωτόκολλο για τις νεοεισερχόμενες κρατούμενες, ακολουθήθηκε πιστά και στην περίπτωση της 35χρονης, που μεταξύ άλλων ζήτησε να ενημερωθεί για τις μέρες και ώρες των επισκεπτηρίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επίθεση με βιτριόλι: Η 35 χρονη ανέβαζε τις ίδιες φωτογραφίες με την Ιωάννα στα social media

Μεταξύ των πρώτων ερωτήσεων που έκανε η 35χρονη, ήταν αν μπορεί να κάνει αγορές από την καντίνα και το εξωτερικό μπακάλικο των φυλακών.

Λαμβάνοντας υπόψη τη συμπεριφορά της τόσο πριν όσο και μετά την προφυλάκισή της, μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι η 35χρονη, με το βάρος των ατράνταχτων στοιχείων πάνω της, τα οποία την καίνε, επιλέγει να μην πει το παραμικρό στις Αρχές, φοβούμενη μην επιβαρύνει τη θέση της. Όμως, ξέρει πώς να κινηθεί και τι πρέπει να κάνει για να μείνει όσο μπορεί λιγότερο στη φυλακή για την αποτρόπαιη πράξη που της αποδίδεται.

Πηγή: thetoc.gr

Πληροροφρίες από kede

Διαβάστε επίσης »