ΒΙΝΤΕΟ: Η νεολαία ξεσπά! Δεν θέλω να συνηθίσω ρε,να φοράω φίμωτρο, ούτε να το κάνω μόδα με σχεδιάκια και καρτούνς.Γιατί δίπλα στο φίμωτρο κρέμεται το λουρί

Newsteam 0 Comments

Makeleio.gr

ΒΙΝΤΕΟ: Η νεολαία ξεσπά! Δεν θέλω να συνηθίσω ρε,να φοράω φίμωτρο, ούτε να το κάνω μόδα με σχεδιάκια και καρτούνς.Γιατί δίπλα στο φίμωτρο κρέμεται το λουρί

HomeLIFESTYLEΒΙΝΤΕΟ: Η νεολαία ξεσπά! «Δεν θέλω να συνηθίσω ρε,να φοράω φίμωτρο, ούτε να το κάνω μόδα με σχεδιάκια και καρτούνς.Γιατί δίπλα στο φίμωτρο κρέμεται το λουρί»

φριντομ

«Δεν μπορώ να συνηθίσω ρε, να φοράω φίμωτρο, ούτε να το κάνω μόδα με σχεδιάκια και καρτούνς/Γιατί δίπλα στο φίμωτρο κρέμεται το λουρί και αυτό μπορεί να γίνει ενδεχόμενο/Να είναι το σενάριο το επόμενο».

«Απολαύστε»:

7 Σχόλια

 1. ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

  ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

  ΑΠΟ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

  ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΚΛΗΡΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  ΜΕ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

  ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΟΛΙΓΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

  ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΦΤΩΧΕΙΑ ΠΕΙΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ

  Α Λ Η Τ Ε Σ

 2. Πολύ καλό και εύχομαι να να βγούμε επιτέλους έξω να τα κάνουμε π@υτανα όλα

 3. Εγώ πάντως βλέπω τα πιτσιρίκια 13-16 χρόνων, να βρίζουν τον κουλη, τον χαρδαλια και λοιπούς , κάτι που πριν χρόνια δεν υπήρχε περίπτωση να ρωτήσεις 24 χρόνο που ψήφισε και 2 φορές και να σου πει ποιος είναι ο πρωθυπουργός της χώρας. Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό , θα μας δείξει το μέλλον (αν έχουμε μέλλον έτσι όπως πάμε)

 4. Ένα χρόνο ζούμε και εφαρμόζουμε διαγγέλματα μέσω των καναλιών τους.

  “Δεν θέλω να συνηθίσω ρε”

 5. Σωστός!!! Αλήτες πολιτικοί μας έχετε ματρωμένους κ εσείς αλωνίζετε….

 6. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΑΛΗΘΙΝΟ

 7. Ειναι η εκδικηση του Ισλαμ αυτο ! Κοροιδευαμε τους Μουσουλμανους που λογω θρησκειας και Σαρια βαζουν στις γυναικες φερετζε και βαλαμε ολοι οι Δυτικοι λογω covid φερετζε που το λεμε μασκα. Κοροιδευαμε τις Ιρανες που φορανε μπουργκα και τωρα με τα νεα μετρα θα κυκλοφορουμε ολοι μας με διαστημικες στολες προστασιας που ουτε τα ματια θα φαινονται. Κοροιδευαμε τις Μουσουλμανικες χωρες οτι εχουν δικτατορικα καθεστωτα που περιοριζουν τις ατομικες ελευθεριες για αυτο και εκαναν την Αραβικη Ανοιξη και οι Δυτικες χωρες αυτη την στιγμη λογω covid επιβαλλουν μετρα που κανενας δικτατορας στο παρελθον δεν εβαλε.. για σκεφτειτε!!!!!

Το αναδημοσιευμένο άρθρο, εμφανίστηκε πρώτα στο makeleio.gr

Διαβάστε επίσης »