Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ξέσπασε κατά των μεγάλων κεφαλιών του Alpha – Με χτυπούσαν

Newsteam 0 Comments

Κώστας Παπαδόπουλος


ClockDate and time that the article is published or last modified22/07/2021 11:38


Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ξέσπασε κατά των «μεγάλων κεφαλιών» του Alpha – Με «χτυπούσαν»Ξέσπασε κατά των «μεγάλων κεφαλιών» του Alpha, η γνωστή παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου! Με «χτυπούσαν»!

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η γνωστή παρουσιάστρια απολαμβάνει μερικές στιγμές χαλάρωσης στη παραλία, όμως δεν παύει να είναι μια προσωπικότητα που τραβάει πάνω της τα βλέμματα της δημοσιότητας.

Έτσι και τώρα, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε ιδιαιτέρως ενδιαφέρονται πράγματα αναφορικά με την παρουσία της στο κανάλι του Alpha, όπου και ξέσπασε κατά των «μεγάλων κεφαλιών» της διοίκησης του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου:

«Η οικογένεια μου θέλει να κάνω πράγματα που με ευχαριστούν. Στο μέτρο που είδαν ότι αυτό το πράγμα δεν λειτουργούσε, παραγωγικά και δημιουργικά για εμένα, χάρηκαν γιατί το επέλεξα να το κάνω. Όμως θέλουν να είμαι χαρούμενη με ότι έχω επιλέξει να κάνω και αυτό είναι πραγματική αγάπη. Άλλωστε δεν με στερήθηκαν ποτέ τα παιδιά μου. Εγώ ήμουν μαμά προτίστως και μετά καριερίστα και αυτό το κράτησα ιερά όλα αυτά τα χρόνια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ήταν αγαπημένο πρόσωπο της διοίκησης του σταθμού του Alpha, ωστόσο δεν θέλησε να πιάσει τη συγκεκριμένη συζήτηση. «Ο πρόεδρος με εκτιμούσε πάρα πολύ. Έχει διαβάσει όλα μου τα βιβλία. Ήταν άνθρωπος που εκτιμούσε την οντότητά μου και τη δουλειά μου. Εμένα με χτυπούσε η αυλή πολύ, αλλά γιατί πρέπει να μιλάμε για αυτά τώρα, εγώ έχω τελειώσει με αυτά», τόνισε η Βίκυ Χατζηβασιλείου και συνέχισε:

«Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το gossip και για αυτό δεν μπορώ να υποστηρίξει αυτές τις εκπομπές που βγαίνουν τώρα. Η τηλεόραση έχει απομακρυνθεί λίγο από την ποιότητα, υπάρχει αρκετή trashιλα. Γιατί εγώ θα πάω καλύτερα στη ζωή μου αν μάθω τι κάνει ο καθένας; Όλο αυτό δεν με αφορά σαν άνθρωπο, δεν με αφορούσε ποτέ».

Διαβάστε επίσης:

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου άρχισε τις βουτιές και τρελαίνει το Instagram (pics)

Άρης: O ενθουσιασμός του θα νικήσει τον αγωνιστικό ρυθμό της Αστάνα

Μπάχαλο με τα Freedom Pass – voucher των 150 ευρώ – «Δεν ξέρουν τίποτε» στα ΚΕΠ!


Διαβάστε επίσης »