Το “Γράμμα για εσένα” δεν πρόλαβε να βγει αέρα και τώρα λόγω κορονοϊου η κατάσταση δυσκολεύει. Η γνωστή παρουσιάστρια ,Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στο “Πρωινό” και εξέφρασε την ανησυχία της για την νέα της εκπομπή στο OPEN.

«Πάντα μία καινούργια αρχή έχει ενδιαφέρον, έχει στρες, προσδοκία και αγωνία.Είναι ωραίο να ζεις τα συναισθήματά σου γιατί χωρίς αυτά δεν είσαι άνθρωπος»,είπε αρχικά ενώ συνέχισε λέγοντας:

Βίκυ Χατζηβασιλείου για την

«Ειδικά η δική μου δουλειά έχει ταλαιπωρηθεί, ζοριστεί και συρρικνωθεί λόγω πανδημίας».

«Δεν μπορούμε να φέρουμε τους ανθρώπους από μακριά. Δεν μπορούμε να κάνουμε τη συνάντηση όπως θέλουμε γιατί δεν μπορούμε να έχουμε αγκαλιές, δεν μπορούμε να έχουμε κοινό… Γενικά είναι μία ζόρικη κατάσταση φέτος, τόσο πολύ που σκέφτομαι πως ίσως θα πρέπει να βάλουμε ένα pause προς το παρόν μέχρι λίγο να ξεμπλοκάρουν τα πράγματα… Δεν μπορούμε να έχουμε την ουσία της εκπομπή με αυτές τις συνθήκες. Αλλοιώνεται η δομή της εκπομπής και δεν θέλω να βγαίνει έτσι, με έκπτωση… Δεν έχει σημασία αν θα έχει τηλεοπτικό κόστος για μένα. Μεγαλύτερο κόστος θα έχει αν τη συνεχίσω και δεν είναι η εκπομπή που αγαπώ»,τόνισε η παρουσιάστρια.

Για το τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha η παρουσιάστρια είπε: «Μόνο ένας μη ευφυής άνθρωπος κρατάει πίκρες μέσα του και τοξίνη ψυχική από πράγματα που έχουν τελειώσει» ενώ συνέχισε λέγοντας: «Θα υπεραμύνομαι πάντα της αλήθειας μου… Παλιά, πιο μικρή μπορεί να απαντούσα σε σχόλια αλλά έχει πολλά χρόνια που το έχω σταματήσει».

Διαβάστε επίσης »