Δανάη Τριανταφυλλίδου


ClockDate and time that the article is published or last modified14/09/2021 08:08

Big Brother: Χαμός μέσα


Big Brother: Χαμός μέσα στο σπίτι – Τρελό… κράξιμο από τον Ισίδωρο!

«Τρελάθηκε» ο Ισίδωρος με όλα αυτά που βλέπει στο σπίτι του Big Brother και άρχισε να κράζει κόσμο μιλώντας στον «Μεγάλο Αδερφό».

Πυρ και μανία έγινε ο Ισίδωρος Δούνης στο Big Brother, μιλώντας με πολλά νεύρα για την Ευδοκία Τσαγκλή, ενώ στράφηκε εναντίον και της Σύλιας Καραμολέγκου.

«Η Ευδοκία με το ρύζι είναι μόνη της, περιπλανώμενη κι έχει μπερδέψει τα μπούτια της. Ο Στηβ είναι βασιλιάς της κλίκας. Βασίλισσα έχουμε αυτήν που θέλει ο βασιλιάς ή θέλει να την θέλει ο βασιλιάς κι είναι η Σύλια.

Την ενδιαφέρει η ειδικότητα. Είσαι δημόσιος υπάλληλος; Δεν σε θέλω. Είσαι μοντέλο, τραγουδιστής; Θέλω να κολλήσω. Λέει αυτή ότι μαζί με τον βασιλικό ποτίζεται κι η γλάστρα κι έχει ένα φλερτ με τον Στηβ, μιας και ξέρουν ότι είναι τηλεοπτικό και πουλά. Συγχρόνως μπορεί να την πατήσει και να φουντώσουν αισθήματα, παρά το γεγονός ότι έχει σχέση.

Από κάτω είναι ο μικρός βασιλιάς, ο Παναγιώτης κι η γυναίκα του Παναγιώτη είναι η Ανχελίτα. Κάπως έτσι κλείνει η βασιλική οικογένεια και κάπου προσπαθεί να ενταχθεί κι η Σαμάνθα, που δεν ξέρω τι ρόλο θα έχει. Εγώ δεν μπορώ τους βασιλιάδες κι ούτε κανέναν που με θέλει από κάτω του», ήταν τα λόγια του παίκτη στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.


ΣΚΑΪBig BrotherΑνχελίταΙσίδωρος ΔούνηςΕυδοκία Τσαγκλή

Author

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα


Διαβάστε επίσης »