Όχι ένας, αλλά δύο, φένεται να είναι οι παρουσιαστές του νέου κύκλου του Big Brother!

Το ζήτημα της παρουσίασης δεν έχει κλείσει, ωστόσο, σύμφωνα με το ΠΡΩΙΝΟ, το ριάλιτι θα αναλάβει για πρώτη φορά δίδυμο παρουσιαστών, και η Ντορέττα είναι το ένα από αυτά που φαίνεται να θέλουν πολύ στο κανάλι.

Big Brother : παρουσιαστής: εξελίξεις

Συγκεκριμένα ,στο «Πρωινό», αναφέρθηκαν τα εξής:

«Την περασμένη εβδομάδα έφυγε το πλάνο των εγκαταστάσεων στην ολλανδική εταιρεία, η οποία πρέπει να δώσει το οκ. Εφόσον πάρουν το πράσινο φως, θα καταλήξουν και στους παρουσιαστές…
Έχουν ακουστεί πολλά ονόματα, ένα από αυτά, και το θέλει πάρα πολύ ο ΣΚΑΪ, είναι της Ντορέττας Παπαδημητρίου, σε συνδυασμό με έναν άνδρα λίγο πιο έντονο και οξύ για να ισορροπήσει το πράγμα. Πιστεύω ότι δίδυμο θα παρουσιάσει το Big Brother».

Σιγά-σιγά, ξεκινάει το BIG BROTHER στον ΣΚΑΪ! Οι ετοιμασίες είναι ήδη σε τρελούς ρυθμούς..

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το Big Brother

Στις αρχές Μαρτίου τοποθετείται η πρεμιέρα του νέου κύκλου του Big Brother.

Το πρώτο ριάλιτι που προβλήθηκε ποτέ στην ελληνική τηλεόραση ετοιμάζεται για μία ακόμη εκδοχή του αυτή τη φορά από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Το κανάλι του Φαλήρου εξασφάλισε τα δικαιώματα στο τηλεοπτικό παζάρι των Καννών.

Για τα δικαιώματα είχε ενδιαφερθεί και ο ΑΝΤ1 στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 30 χρόνια από την έναρξη της λειτουργίας του. Ωστόσο το κανάλι του Αμαρουσίου έκανε πίσω για την αγορά των δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα περισσότερες από 10 χιλιάδες αιτήσεις έφτασαν στην εταιρεία παραγωγής.

Όπως αναφέρει στην εφημερίδα Real η Ναταλία Ανδρικοπούλου με την αλλαγή του χρόνου ξεκινούν και τα κάστινγκ για τους υποψηφίους παίκτες. Η παραγωγής θα πρέπει να διαλέξει αυτούς που θεωρεί καταλληλότερους για να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κοινού.


Διαβάζονται επίσης:
  ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ : Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο 31
  X-Factor 6ο live show: Η αποχώρηση - ποιός παίκτης έφυγε;

Πρέπει να πούμε ότι ανοιχτό είναι ακόμη και το θέμα του παρουσιαστή. Ο Γιώργος Λιάγκας διέψευσε μέσα από την εκπομπή του τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να είναι στο τιμόνι ενώ στο κάδρο είναι και ο Σάκης Τανιμανίδης που έχει εμπειρία αφού τα τελευταία χρόνια παρουσίασε το Survivor.


Τι λένε στο twitter για το Big Brother:

Διαβάστε επίσης »