Μια συμφιλίωση που δεν περιμέναμε να συμβεί κι όμως συνέβη, όταν έκλεισαν οι κάμερες στο  χθεσινό τελικό του Big Brother.

 

Big Brother – Συμφιλίωση

 

 

 

 

Η Ραμόνα έσπευσε να συγχαρεί την Άννα Μαρία για τη νίκη της και μάλιστα και η τελευταία ήταν ιδιαίτερα θερμή μαζί της. Την αγκάλιασε και εκείνη, δείχνοντας να έχει αφήσει για πάντα στο μακρινό παρελθόν ό,τι τους χώριζε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η σχέση των δύο συμπαικτριών μέσα στο σπίτι είχε πολλά σκαμπανεβάσματα. Από εκεί που στην αρχή ήταν κολλητές, ξαφνικά απομακρύνθηκαν και μάλιστα κάποια στιγμή η Άννα Μαρία έδειξε τα… δόντια της στην άλλοτε φίλη της, αποκαλώντας την πολλές φορές και ψεύτρα ή διπρόσωπη.

 

 

 

Ο λόγος για τη Ραμόνα η οποία έγινε παραλήπτης της κακής συμπεριφοράς της Άννας Μαρίας η οποία όμως ένιωθε ότι είχε εξαπατηθεί από την άλλοτε φίλη της και ένιωθε προδομένη.

 

 

 

 

Μάλιστα, όταν έφυγε η Ραμόνα από το σπίτι, οι δυο τους δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα μεταξύ τους και όλοι πίστευαν πως αυτή η σχέση τελείωσε εκεί που ξεκίνησε, στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.
Όμως, απόψε, όταν έσβησαν οι κάμερες και τα φώτα του πλατό του live του Big Brother, η Ραμόνα έσπευσε να συγχαρεί την Άννα Μαρία για τη νίκη της και μάλιστα και η τελευταία ήταν ιδιαίτερα θερμή μαζί της. Την αγκάλιασε και εκείνη, δείχνοντας να έχει αφήσει για πάντα στο μακρινό παρελθόν ό,τι τους χώριζε.

 

 

 

 

 

Πληροφορίες από nassosblog


Διαβάστε επίσης »