Τις τελευταίες ώρες, κυκλοφορεί ροζ βίντεο με πρωταγωνίστρια μια παίκτρια απο το σπίτι του μεγάλου αδερφού, η οποία εμφανίζεται σε ιδιαίτερες στιγμής με τον σύντροφο της, απολαμβάνοντας την στιγμή με.. νάζι στην κάμερα του κινητού τηλεφώνου. Το βίντεο αυτό προέρχεται από τις διακοπές του ζευγαριού και είναι ήδη στα χέρια των ανθρώπων της παραγωγής.

Αν αναρωτιέστε ποια είναι αυτή η παίκτρια, πρόκειται για την Χριστίνα Ορφανίδου!

Big Brother Χριστίνα : το επίμαχο βίντεο

Στο επίμαχο βίντεο, η Χριστίνα φαίνεται ξεκάθαρα, μη αφήνοντας περιθώριο σε κανέναν να αμφισβητήσει την γνησιότητα του. Όπως μάθαμε από έγκυρες πληροφορίες, το βίντεο βρέθηκε κατά λάθος σε χέρια που “δεν έπρεπε” με αποτέλεσμα να πάρει έκταση μέσω κοινοποιήσεων σε ιδιωτικές συνομιλίες.

Big Brother ροζ βίντεο : Η μήνυση και η παραγωγή

Το κορίτσι έχει ήδη κινηθεί νομικά εναντίον του πρώην συντρόφου της, ο οποίος για να την εκδικηθεί κοινοποίησε την προσωπική στιγμή τους στο διαδίκτυο.

Βλέπετε, τον παράτησε και ο χωρισμός τους ήταν πολύ έντονος. Αλλά και πάλι αυτό δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την πράξη του. Η εκδίκαση της υπόθεσης έχει οριστεί τον Οκτώβριο ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει δικηγόρος που έχει έδρα την Λάρισα.

Αναμένουμε να δούμε πως θα χειριστεί το δεύτερο “χαστούκι” η παραγωγή του παιχνιδιού, καθώς έχει θορυβήσει πολύ τα στελέχη του καναλιού.


Διαβάστε επίσης »