Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς τον Ανδρέας στον αέρα. Όπως είπε κάποια στιγμή και ο ίδιος… «ήμουν νιος και γέρασα». Όμως ο αειθαλής “γέρος” χθες έκανε πολλά unfair . Ειδικά χθες ένιωσα πως όλο το live είχε στηθεί πάνω του. Προφανώς επειδή τα νούμερα την προηγούμενη εβδομάδα ήταν χαμηλά και ο ανταγωνισμός χθες ακόμη μεγαλύτερος; Ποιος ξέρει.

 

Big Brother – Ο Μικρούτσικος τελείωσε απο τον αέρα χθες τον Βαρθακούρη

 

 

  • Το ζωντανό ξεκίνησε και ο Βαρθακούρης δεν πρόλαβε να καλησπερίσει τους καλεσμένους του. Το έκανε ο Ανδρέας.
  • Αμέσως μετά πήγαν σε βίντεο με την Σοφία και την Άννα Μαρία. Το έκανε ο Ανδρέας.
  • Οταν ο Πυργίδης πήγε στο στο δωμάτιο επικοινωνίας μίλησε τον περισσότερο χρόνο με έναν. Με τον Ανδρέα.
  • Όταν ο Βαρθακούρης ήταν έτοιμος να ανακοινώσει τον παίκτη που αποχωρούσε κάποιος έκανε λόγο για διαφημίσεις. Το έκανε ο Ανδρέας.
  • Όταν βγήκε η Αφροδίτη και πήγε στο πλατό μιλούσε τον περισσότερο χρόνο σε έναν. Στον Ανδρέα.

 

 

 


Και από την άλλη ο Χάρης πάλευε να χορέψει νευρικά σε κάθε break, χωρίς να φεύγει ούτε στιγμή από το auto que η ψυχολόγος- solarium προσπαθούσε να μιλήσει αλλά μάταια… και τα Βίντεος να διαδεχόταν το ένα το αλλο μπας και κρατήσουν το κοινό. Το κατάφεραν;

 

 

Θα σας ενημερώσω σε λίγο όταν πάρω την τηλεθέαση ημέρας στα χέρια μου.

Πληροφορίες από nassosblog

Σχετικό νέο:

Μπράβο παλικάρι ! Ρίγη συγκίνησης σκόρπισε Επισμηναγός των F16 με το μήνυμά του για την 28η Οκτωβρίου

Ο Επισμηναγός Δημήτρης Βολακάκης ήταν εκείνος που έστειλε το μήνυμα για την εθνική επέτειο, από το μαχητικό F-16 της ομάδας «Ζευς» και συγκίνησε όλους τους Έλληνες.

 

«Ετούτος εδώ ο λαός δεν γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του. Χρόνια πολλά Θεσσαλονίκη. Χρόνια πολλά Μακεδονία. Xρόνια πολλά Ελλάδα», ήταν το μήνυμά του.

 

 

Μαχητικά αεροσκάφη πέταξαν πάνω από όλη τη χώρα για τον εορτασμό της επετείου από τη στιγμή που λόγω κορονοϊού έχουν απαγορευτεί οι παρελάσεις, και ο πιλότος του μαχητικού «Ζευς» της Πολεμικής Αεροπορίας έστειλε το δικό του μήνυμα που σκόρπισε ρίγη συγκίνησης.

 

 

 

Τα τελευταία χρόνια, άλλωστε, από το μαχητικό της ομάδας «Ζευς» που κάνει πτήσεις επίδειξης στις εθνικές επετείους, ακούγεται πάντα ένα ανάλογο μήνυμα προς τους Έλληνες πολίτες.

 

 

O Επισμηναγός (Ι) Δημήτρης Βολακάκης, κατάγεται από τα Χανιά. Είναι Ιπτάμενος επίδειξης της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «ΖΕΥΣ». Εισήχθη στη Σχολή Ικάρων το 2000. Το 2006, τοποθετήθηκε στην 116ΠΜ/336 Μοίρα σε αεροσκάφη Α-7Ε Corsair ΙΙ ενώ το 2008 τοποθετήθηκε στην 115ΠΜ/ΣΜΕΤ σε αεροσκάφη F-16 Block52+. Από το 2009 υπηρετεί στην 343 Μοίρα. Έχει περισσότερες από 1700 ώρες πτήσης, από τις οποίες οι 1200 είναι σε αεροσκάφη F-16.

 

 

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Επισμηναγός είχε στείλει μήνυμα σε όλη την Ελλάδα και την περσυνή χρονιά για την εθνική επέτειο πραγματοποιώντας απαιτητικούς και εντυπωσιακούς ελιγμούς με το μαχητικό της Πολεμικής Αεροπορίας.

 

Πληροφορίες από nassosblog

Big Brother – Ο Μικρούτσικος τελείωσε απο τον αέρα χθες τον Βαρθακούρη : Δείτε τα tweets του Big Brother:


Big Brother – Ο Μικρούτσικος τελείωσε απο τον αέρα χθες τον Βαρθακούρη : Δείτε τα instagram posts του Big Brother:

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »