Επιτέλους, μετά από τόσες ημέρες που το live streaming του Big Brother ήταν κλειστό, η παραγωγή για το κανάλι αποφάσισαν να το επαναφέρουν!

Big Brother Live Streaming: Ζωντανή σύνδεση

Το livestream του Big Brother, μετά από τα συμβάντα των προηγουμένων εβδομάδων, είναι και πάλι εδώ. Υπενθυμίζουμε πως το Big Brother live streaming, ήταν κλειστό, κυρίως λόγω του συμβάντος με τον Αντώνη Αλεξανδρή. Εκεί, ειπώθηκαν κάποια πράγματα, σε μία βραδινή συζήτηση στο κρεβάτι τους που είχαν στο κρεβάτι τέσσερις συμπαίκτες του reality. Μέσα από αυτά, η κοινή γνώμη ταράχτηκε, καθώς η συζήτηση αφορούσε άσχημα συμβάντα βίας και κακοποίησης σε γυναίκες.

Big Brother Live Streaming: Δείτε ζωντανά

Το κοινό ζήτησε να ανόιξει πάλι το Live Streaming και έτσι έγινε. Μπορείτε να δείτε ζωντανά τι γίνεται αυτή τη στιγμή στο σπίτι εδώ:

Στο σπίτι του Big Brother εν τω μεταξύ ήδη έχει αρχίσει και ανεβαίνει η… ένταση. Δεν λείπουν οι συγκρούσεις αλλά και οι αποκαλυπτικές σκηνές. Κάθε εβδομάδα θα τους ανατίθεται μια αποστολή με σκοπό να διασφαλίσουν ανέσεις. Σε περίπτωση που αποτύχουν, θα τους δίνονται μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Οι συγκάτοικοι καλούνται μέσω ψηφοφορίας να επιλέξουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση, η τελική απόφαση ωστόσο για το ποιος παραμένει και ποιος φεύγει από το σπίτι θα ανήκει στο τηλεοπτικό κοινό.


Διαβάστε επίσης »