Ο ανατρεπτικός νέος κύκλος του Reality του μεγάλου αδελφού Big Brother, έχει ταράξει για τα καλά τις ζωές όλων μας και την καθημερινότητα μας. Η τηλεοπτική ομάδα του ΣΚΑΪ αποφάσισε να παρέχει σε ζωντανή μετάδοση 23 από τις 24 ώρες της ημέρας, τηλεοπτική προβολή των εξελίξεων από το σπίτι ( Big Brother Live ).

Όπως είναι λογικό, έχει προκαλέσει εγκεφαλικά σε όλους μας καθώς μέσα στο σπίτι γίνονται τα σόδομα και τα γόμορα οι μισές παίκτριες εμφανίζονται σχεδόν με τα εσώρουχα, ενώ δεν λείπουν και οι άντρες παίκτες οι οποίοι είναι αρκετά προκλητικοί. Τις περισσότερες ώρες της ημέρας, οι παίκτες την βγάζουν στην πισίνα ή μαγειρεύουν και κουτσομπολεύουν. Δεν λείπουν από αυτούς, οι παίκτες οι οποίοι αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στον ύπνο, όπως αγαπητός αντιδήμαρχος!

Οι εντάσεις πάνε και έρχονται στο Reality του μεγάλου αδερφού, ενώ οι τσακωμοί είναι τόσοι πολλοί, που είμαστε σίγουροι πως εάν βάλετε να παρακολουθήσετε τώρα το Big Brother Live σε μετάδοση από το link που σας δίνουμε πιο κάτω, σίγουρα θα πετύχετε κάποιον!

Πώς βλέπω Big Brother live ;

Εάν η τηλεόρασή σας είναι νέας γενιάς, θεωρητικά υποστηρίζει υδριβικό On Demand πρόγραμμα. Αυτό, μπορείτε να το επιβεβαιώσετε κοιτώντας το τηλεχειριστήριο σας και βρίσκοντας το κόκκινο κουμπί, το οποίο όταν το πατήσετε, θα ανοίξει το υβριδικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Μία από τις επιλογές αυτού, μεταξύ άλλων από άλλα σίριαλ και σειρές, θα είναι το Big Brother live streaming. Απλά χρειάζεται να πατήστε επάνω του, για να δείτε ζωντανή μετάδοση των εξελίξεων αυτή τη στιγμή στο σπίτι του Big Brother!

Πώς θα δω Big Brother online;

Εάν η τηλεόρασή σας δεν υποστηρίζει Hybrid λειτουργία όμως, μπορείτε πολύ απλά να δείτε το Big Brother online streaming κάνοντας κλικ εδώ.

Μην ξεχνάτε πως τα συμβάντα στο big brother συνήθως απαιτούν συναίνεση μεγαλύτερη το 18 ετών Οπότε αν έχετε κάποιον ανήλικο αυτή τη στιγμή μαζί σας καλό θα είναι να μην παρακολουθήσει live streaming.


Διαβάστε επίσης »