Η μεγάλη μέρα έφτασε για την αποχώρηση από το live της Παρασκευής, στο σπίτι του μεγάλου αδερφού Big Brother!

Big Brother 11/9: Το Live που όλοι περιμέναμε

Αυτό το live της Παρασκευής, Δεν γίνεται να μην είναι ιδιαίτερο καθώς τα συμβάντα με τον Αντώνη Αλεξανδρή συζητούνται σχεδόν όλη την εβδομάδα, με αποτέλεσμα η παραγωγή να πρέπει να πάρεις θέση, με τον παρουσιαστή Αντρέα μικρούτσικο και Χάρη Βαρθακούρη.

Big Brother 11/9: Spoiler Αποχώρηση

Αυτοί που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους για αποχώρηση ήταν οι: Χρήστος Μακρίδης, Ράνια Καραγιάννη, Άννα Μαρία Ψυχαράκη και Βασιλική Χάνου!

Η Ράνια Καραγιάννη έκανε χρήση του «βέτο» και έσωσε τον εαυτό της αφήνωντας να παλεύουν μεταξύ τους τον Χρήστο Μακρίδη, την Άννα Μαρία Ψυχαράκη και τη Βασιλική Χάνου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η σημερινή αποχώρηση είναι σχεδόν στημένη καθώς αυτό που είδαμε να γίνεται μέσα στο σπίτι κατά τις ψηφοφορία, είναι πως δόθηκε σκόπιμα βαρύτητα σε ψήφους στην κυρία Βασιλική, η οποία εισήλθαν στο παιχνίδι μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, με αποτέλεσμα η παραγωγή να κρατήσει όσο πιο πολύ μπορεί στο παιχνίδι τον αντιδήμαρχο Χρήστο Μακρίδη αλλά και την ξανθιά κολλητή του, οι οποίοι είναι χαρακτήρες προκαλούν εντάσεις, με σκοπό να κρατήσει την τηλεθέαση στα ύψη!

Οι πληροφορίες μας λοιπόν λένε πως αυτή την εβδομάδα, η αποχώρηση δεν θα συμπεριλαμβάνει το Χρήστο Μακρίδη παρόλο που ο κόσμος δεν τον χωνεύει όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στο Twitter!

Διαβάστε επίσης »