Σκότωσε την γυναίκα του και την ερωμένη της και μετά αυτοκτόνησε - Ήταν η CEO της πίστας του Σπα

Σοκαρισμένο είναι το Βέλγιο από το φριχτό έγκλημα,  που έγινε στη χώρα, με την CEO της πίστας του Σπα, να δολοφονείται άγρια μαζί με την ερωμένη της από τον σύζυγο της, ο οποίος και αυτοκτόνησε, μετά την διπλή δολοφονία.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η Daily Mail, η 51χρονη Νάταλι Μεγιέ και η 53χρονη ερωμένη της, Αν Ντερβιό, δολοφονήθηκαν με άγριο τρόπο από τον σύζυγο της πρώτης, Φραντς Ντουμπουά, όταν εκείνος τις έπιασε σε ερωτικές περιπτύξεις στο κρεβάτι.

Βέλγιο: Σκότωσε την γυναίκα

Η είδηση του στυγερού εγκλήματος έκανε γρήγορο τον γύρο του κόσμου τόσο για την βαναυσότητα του, όσο και για το γεγονός πως η Μεγιέ   ήταν ένα σημαντικό στέλεχος της Formula 1 στο Βέλγιο, όντας η CEO της πίστας του Σπα.

Η Μεγιέ με τον Ντουμπουά, που αποφάσισε έπειτα να αυτοκτονήσει, ήταν παντρεμένοι για 17 χρόνια και είχαν και οι δύο μεγάλη αγάπη για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Με αυτόν τον τρόπο, μετά την Ελλάδα και τις 11 γυναικοκτονίες σε ένα χρόνο, με τελευταία της Δώρας στη Ρόδο και το Βέλγιο καλείται να βρει λύση σε ένα πρόβλημα που τείνει να εξελιχθεί σε μάστιγα σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr. – sportime.gr – Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε επίσης »