Βαγγέλης Λάσκαρης
• 05/10/2021 – 18:25

Βαξεβάνης για Φουρθιώτη: «Γιατί του απαγορεύουν τις τηλεοπτικές εμφανίσεις; Φοβούνται;»

Ο Κώστας Βαξεβάνης αναρωτήθηκε γιατί απαγορεύτηκαν οι τηλεοπτικές εμφανίσεις του Μένιου Φουρθιώτη, ενώ δεν έχουν σχέση με την εγκληματική του δραστηριότητα.

Βαξεβάνης για Φουρθιώτη: Γιατί

O εκδότης του Documento, Κώστας Βαξεβάνης σχολίασε την αποφυλάκιση του Μένιου Φουρθιώτη και την απόφαση να μην κάνει τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή ο Μένιος Φουρθιώτης θα είναι ελεύθερος πλέον, γι’ αυτό και ο Κώστας Βαξεβάνης εξέφρασε τις απορίες του, για τους περιοριστικούς όρους που τέθηκαν στον γνωστό παρουσιαστή.

Ένα από αυτούς είναι να μην κάνει τηλεοπτικές εμφανίσεις. Με τον κ. Βαξεβάνη να αναρωτιέται στο twitter, τι σχέση μπορεί να έχουν αυτές, αν θελήσει να προβεί σε εγκληματικές ενέργειες στο μέλλον.

Την απόφαση αυτή ο εκδότης του Documento, θεωρεί πως την πήραν, ώστε ο κ. Φουρθιώτης να μην προκαλεί και τους φέρνει σε δύσκολη θέση.

Χαρακτηριστικά έγραψε στο πoστάρισμα του: «Βγάζουν λοιπόν από την φυλακή τον Φουρθιώτη, με απαγόρευση να κάνει τηλεοπτικές εμφανίσεις. Έχει σχέση η πιθανή μελλοντική του εγκληματική δραστηριότητα με την τηλεόραση; Φυσικά όχι. Γιατί απαγορεύουν τις εμφανίσεις; Γιατί θέλουν να μην προκαλεί και τους φέρνει σε δύσκολη θέση».

Βγάζουν λοιπόν απ τη φυλακή τον #Φουρθιωτη με απαγόρευση να κάνει τηλεοπτικές εμφανίσεις. Έχει σχέση η πιθανή μελλοντική του εγκληματική δραστηριότητα με την τηλεόραση; Φυσικά όχι. Γιατί απαγορεύουν τις εμφανίσεις; Γιατί θέλουν να μην προκαλεί και τους φέρνει σε δύσκολη θέση

— Kostas.Vaxevanis (@KostasVaxevanis) October 5, 2021Διαβάστε επίσης »