Η πρώτη κόντρα στη βίλα του Battle of the Couples είναι γεγονός και μάλιστα μπροστά στα μάτια της Σάσας Σταμάτη.

Στο αποψινό επεισόδιο προέκυψε το «ζευγάρι της εβδομάδας», μετά τις μονομαχίες του Νίκου και της Άννας με τον Ριχάρδο και την Άντζελα, με τους δεύτερους να απολαμβάνουν ασυλία για τις επόμενες επτά ημέρες.

Ανάμεσα στα έπαθλα που κέρδισαν μαζί με τον τίτλο, εκτός από τη σουίτα της βίλας, ήταν και η επιλογή ενός άλλου ζευγαριού, στο οποίο θα αναθέτουν δουλειές μέσα στο σπίτι και θα είναι οι προσωπικοί τους βοηθοί.

Όλα τα ζευγάρια μαζεύτηκαν στο σαλόνι, ενώπιον της Σάσας Σταμάτη, για τις ανακοινώσεις, με τον Ριχάρδο και την Άντζελα να επιλέγουν τον Κυριάκο και τη Μαριάννα για βοηθούς τους. Ο λόγος ήταν ότι ο Κυριάκος δεν χειροκρότησε στη νίκη τους, κάτι που μετέφερε ο Άγγελος στον Ριχάρδο.

Κάπως έτσι ξεκίνησε η κόντρα, με τον Ριχάρδο να απευθύνεται στον Κυριάκο λέγοντάς του ότι είναι έτοιμος να τον διαλύσει αγωνιστικά, ενώ μέσα στις απαιτήσεις του, ήταν να του έχει έτοιμο το πρωινό του στις 8 το πρωί.

Υπενθυμίζεται ότι αν το «ζευγάρι της εβδομάδας» δεν μείνει ευχαριστημένο από τους βοηθούς του, μπορεί να τους αφαιρέσει χρήματα από αυτά που έχουν στον λογαριασμό τους.


Post Views:
16

Διαβάστε επίσης »