Δημοσιεύθηκε: 25 Σεπτεμβρίου 2021 09:40

Βασίλης Νομικός: «Θεωρώ ότι αυτό που έγινε με την εκπομπή της Μάριον στην ΕΡΤ ήταν λίγο άκομψο»

Βασίλης Νομικός: Θεωρώ ότι

Ο Βασίλης Νομικός μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωϊνιάτικα» για το διαζύγιό του από την Μάριον Μιχελιδάκη. Παράλληλα σχολίασε το κόψιμο της εκπομπής της από την ΕΡΤ.

Βασίλης Νομικός: «Θεωρώ ότι αυτό που έγινε με την εκπομπή της Μάριον στην ΕΡΤ ήταν λίγο άκομψο».

Είπε πως «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και πολύ συμπυκνωμένα. Γνωριστήκαμε, κάναμε αμέσως την κόρη μας και κάποια στιγμή μετά τα οριακά 7 χρόνια άρχισαν περάσαμε στο κομμάτι της αδελφοποίησης των συζύγων. Όταν χάνεται το ερωτικό κομμάτι, ο πόθος και η λαχτάρα πλέον νομίζω ότι χάνεται όλη η μαγεία».

«Πήραμε μαζί την απόφαση ότι θα διαφυλάξουμε το κομμάτι που λέγεται Ναυσικά. Το έχουμε πετύχει μέχρι τώρα και πρέπει να πω ότι ακόμα δεν ξέρουν ότι έχω χωρίσει. Πολλοί νομίζουν ότι είμαστε μαζί και μας ρωτάνε για τον άλλον. Διατηρούμε μια πάρα πολύ καλή σχέση μετά το διαζύγιο, είμαστε περίπου στα έξι χρόνια χωρισμένοι. Θεωρώ ότι αυτό που έγινε με την εκπομπή της Μάριον στην ΕΡΤ ήταν λίγο άκομψο».

«Θεωρώ ότι η Μάριον θα επιστρέψει στην τηλεόραση. Από την άλλη όμως μπορώ να καταλάβω και τη διοίκηση της ΕΡΤ η οποία΄αποφασίζει να αλλάξει και να φρεσκάρει αυτή τη ζώνη».

  • #News
  • #Showbiz
  • #Βασίλης Νομικός
Διαβάστε επίσης »