• Τρίτη, 04 Μαΐ 2021


Οι παρεξηγήσεις στη «Φάρμα» και το «δίδυμο» που κλέβει την παράσταση

Εκτός «Φάρμας» μετά την ήττα του από τον Κώστα Γκρέκα βρέθηκε ο Βασίλης Μαντζουράνης, ο οποίος μίλησε για την απόφαση του Μιχάλη Ιατρόπουλου να τον επιλέξει για πρώτο μονομάχο και αν το όλο σκηνικό ήταν στημένο.

«Η “Φάρμα” έχει κανόνες που είναι δίκαιοι. Αν είσαι καλός στα αγωνίσματα δεν πρόκειται να φύγεις. Ότι μπορεί να ήθελε ο Μιχάλης να φύγω μπορεί να ισχύει αλλά δεν μπορείς να πεις ότι είναι στημένο. Δεν ευθύνεται κάποιος για το ότι φεύγεις» σχολίασε και αναφέρθηκε στον Μιχάλη Ιατρόπουλο:

«Είχαμε μια πολύ καλή σχέση, όμως την τελευταία εβδομάδα είδα συμπεριφορές από εκείνον που δεν είχα συνηθίσει. Άλλα έλεγε σε εμένα ή στον Βασίλη κι άλλα έκανε μπροστά στις κάμερες. Είχες τους λόγους του, αλλά τη λύσαμε την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε. Ο Μιχάλης έχει τον δικό του τρόπο να διαχειρίζεται τις καταστάσεις. Όταν έπρεπε να αποφασίσει τον πρώτο μονομάχο, κάτι που είναι δύσκολο, άρχισε να μιλάει με όλους. Αυτό δημιούργησε αναστάτωση και το παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος. Πάνω στις δουλειές, στο κομμάτι της αρχηγίας ήταν τέλειος, όμως στην απόφαση ήταν τελείως λάθος».

Για τη σχέση του με τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο: «Είχαμε εξαιρετική σχέση από την πρώτη μέρα, περάσαμε τα πάντα μαζί και γι αυτό με πείραξε πολύ η παρεξήγηση που είχαμε, πληγώθηκα από αυτό».

Για τη σχέση Τζώρτζογλου – Ιατρόπουλου: «Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Δεν ξέρεις αν αγαπιούνται ή μισιούνται. Δεν έχω καμία άποψη».

Tags
  • Βασίλης Μαντζουράνης
  • Η φάρμα
  • Μιχάλης Ιατρόπουλος


Μια μικρή ομάδα ανθρώπων με πολλή όρεξη για δουλειά, κοινή αισθητική, τεκμηριωμένη άποψη και αγάπη για την καλή ζωή

Διαβάστε επίσης »