Βάσια Τριφύλλη: Όταν βλέπω τον εγγονό μου, μία απώλεια ούρων την έχω

Newsteam 0 Comments

Βαγγέλης Λάσκαρης


ClockDate and time that the article is published or last modified22/07/2021 23:40


Βάσια Τριφύλλη: «Όταν βλέπω τον εγγονό μου, μία απώλεια ούρων την έχω»Η Βάσια Τριφύλλη έσταξε… μέλι για τη θετή της κόρη Βερόνικα και τον εγγονό της, κάνοντας μια δήλωση που έγινε viral.

Η γνωστή ηθοποιός μπορεί να μην κατάφερε να αποκτήσει παιδιά, αλλά στη ζωή της πριν από αρκετά χρόνια ήρθε η Βερόνικα, μία κοπέλα από τη Ρουμανία, την οποία και υιοθέτησε. Και το παιδί του παιδιού της, ο Βασιλάκης, είναι δύο φορές παιδί της. Και φυσικά την τρελαίνει και την κάνει να… λιώνει.

Η Βάσια Τριφύλλη τον βάπτισε δίνοντάς του το όνομά της. «Με το που βλέπω τον Βασιλάκη μία… απώλεια ούρων την έχω, δεν το ελέγχω, διαλύομαι. Να σου πω ψέματα;», πρόσθεσε με χιούμορ η ίδια.

Όσο για το πως γνωρίστηκε με τη Βερόνικα, η γνωστή ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά.

«Τα μάτια της μου έκαναν το «κλικ». Να μην ξέρει λέξη ελληνικά, να μην ξέρω λέξη ρουμάνικα και να θέλουμε τόσο πολύ να επικοινωνήσουμε, να μιλήσουμε. Τα μάτια 9 φορές στις 10 λένε την αλήθεια. Κι αν είσαι και αφηρημένος, δηλαδή δεν το ελέγχεις, σου ξέφυγε», ανέφερε η Βάσια Τριφύλλη για την πρώτη γνωριμία με τη θετή της κόρη.

«Δεν καταλάβαινα τι θέλει να μου πει και έρχεται και με παίρνει αγκαλιά. Με πήγε στην κουζίνα και μου λέει «κάτσε, να σου δώσω να φας, να σου φτιάξω καφέ». Και σκεφτόμουν ότι εγώ ήρθα να δουλέψω γιατί μου συμπεριφέρεται έτσι αυτή. Να με χαϊδεύει, να μου κρατάει το χέρι… Δε θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη στιγμή. Μου έδωσε εξαρχής τόση αγάπη και τόση τρυφερότητα. Μου έχει μείνει στο μυαλό», πρόσθεσε η Βερόνικα μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Παντού» για την πρώτη τους συνάντηση.

Η ηθοποιός κοιτάζει την κόρη της στα μάτια και η αγάπη που της έχει δεν κρύβεται. «Εγώ την ξέρω καλύτερα και από τη μάνα που τη γέννησε. Μοιάζουμε πάρα πολύ. Είναι σαν να είμαστε συγγενείς».

Τα χρόνια πέρασαν και πλέον η Βερόνικα έχει κάνει τη δίκη της χαρίζοντας στη Βάσια Τριφύλλη έναν εγγονό που σήμερα είναι 2 ετών.

Διαβάστε επίσης: Τόλης Βοσκόπουλος: Γιατί φορούσε λευκά ο Ηλίας Ψινάκης στην κηδεία του

ΠΑΟΚ: Έχει πει το «ναι» ο Τζιοβίνκο – Η Αλ Χιλάλ κρίνει τη μεταγραφή!

Βελέζ-ΑΕΚ 2-1: Σαν να μην πέρασε μια μέρα…


Διαβάστε επίσης »