Με δάκρυα στα μάτια η Σίσσυ Χρηστίδου ανακοίνωσε, το πρωί του Σαββάτου, το “χαμό” της μικρής Αναστασίας που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή στα 8 της μόλις χρόνια, μετά από πολύ μεγάλη μάχη που έδωσε με μια σπάνια μορφή καρκίνου.
Συγκεκριμένα, όταν έφτασε η στιγμή να πει την είδηση, στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, η Σίσσυ Χρηστίδου, η ατμόσφαιρα ήταν ήδη πολύ φορτισμένη…
Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να δηλώσει πως αυτή είναι η πιο δυσάρεστη είδηση που έπρεπε να πει κατά τη διάρκεια της σεζόν, ενώ μετά την προβολή ενός βίντεο για την μικρή Αναστασία, λύγισε και ξέσπασε σε δάκρυα.

«Δεν ξέρω ρε παιδιά πώς να το πω αυτό. Δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ. Ειλικρινά νομίζω είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχει χρειαστεί να διαχειριστούμε σε αυτήν εδώ την εκπομπή.Δυστυχώς έγινε γνωστό πως η Αναστασία έχασε τη μάχη της με τη ζωή. Όλοι ξέραμε ότι εδινε γενναία μάχη στην Αμερική.

Αχ Παναγία μου…Δεν ξέρω

Αχ Παναγία μου! Δεν υπάρχουν λόγια για αυτές τις συνθήκες. Θέλω να στείλω την αγάπη μου και μια τεράστια αγκαλιά και στην Έρρικα και στην οικογένεια της» σημείωσε αρκετά συγκινημένη η Σίσσυ Χρηστίδου και πέρασε σε διαφημιστικό διάλειμμα.

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »