Αυτός θα 'ναι ο αντικαταστάτης του Κατσούλη στη «Φωλιά των Κούκου»;

Media 16 Μαΐου 2021 11:42

Η ξαφνική αποχώρηση του Κρατερού Κατσούλη από τη συμπαρουσίαση του πρωινού του Star «Στη Φωλιά των ΚουΚου» έγινε εντελώς ξαφνικά με τον ίδιο τον ηθοποιό και παρουσιαστή να το αναγγέλλει μόλις της τελευταία ημέρα της παρουσίας του στην εκπομπή.

Ο ηθοποιός αποχαιρέτισε το κοινό μετά από 7 συνεχόμενα χρόνια στην ίδια θέση μιλώντας για έναν κύκλο που κλείνει με τον ωραιότερο τρόπο. Ο κύκλος όμως της εκπομπής δεν κλείνει, ούτε φυσικά αυτός της συζύγου του Κρατερού και παρουσιάστριας του πρωινού, Κατερίνας Καραβάτου.

Η ίδια θα παραμείνει στο τιμόνι της εκπομπής και μάλιστα πληροφορίες της εφημερίδας Real News αναφέρουν ότι το συμβόλαιό της έχει ανανεωθεί και χαίρει της εμπιστοσύνης του καναλιού.

Το ίδιο ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρει ότι έχουν ξεκινήσει ήδη οι επαφές του σταθμού με τον παρουσιαστή που αναμένεται να αντικαταστήσει τον Κρατερό στο πλευρό της Κ. Καραβάτου καθώς το ύφος της εκπομπής δεν αλλάζει και θα συνεχίσει με ζευγάρι παρουσιαστών, μία γυναίκα και έναν άντρα.

Ο εκλεκτός του Star είναι ο Φώτης Σεργουλόπουλος, σύμφωνα με την εφημερίδα, ένα πρόσωπο που έχει συνεργαστεί πολλά χρόνια με το Star ως συμπαρουσιαστής ψυχαγωγικής εκπομπής με γυναίκα συμπαρουσιάστρια. Μάλιστα οι πληροφορίες της Real News αναφέρουν ότι έχει ήδη γίνει το πρώτο τηλεφώνημα από το κανάλι στον παρουσιαστή ενημερώνοντάς τον για το ενδιαφέρον μιας νέας συνεργασίας.

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα

Διαβάστε επίσης »