Ο Γιώργος Σφηνιάς είναι το τελευταίο θύμα στον πόλεμο της ασφάλτου που λαμβάνει χώρα καθημερινά στην Κρήτη. Οι φωτογραφίες από τη στιγμή του μοιραίου δυστυχήματος σοκάρουν.

 

 

 

 

 

  • Ο 54χρονος, παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Είχε τραυματιστεί βαρύτατα αργά το μεσημέρι της Δευτέρας στο τροχαίο που σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Ηρακλείου – Μοιρών, στο ύψος των Αθανάτων.

Ο άτυχος 54χρονος κινούνταν στο οδικό δίκτυο με το αγροτικό αυτοκίνητό με κατεύθυνση προς το Ηράκλειο, όταν συγκρούστηκε με το επίσης αγροτικό που οδηγούσε ένας 65χρονος. Στο σημείο του ατυχήματος επιχείρησε το όχημα Άμεσης Επέμβασης του ΕΚΑΒ με έναν γιατρό και έναν διασώστη, καθώς και δύο ασθενόφορα με τέσσερις διασώστες.

Από τη σφοδρή σύγκρουση των δύο αγροτικών αυτοκινήτων τραυματίστηκε βαρύτατα ο Γιώργος και ελαφρά ο 65χρονος. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου με τον Σφηνιά να υποκύπτει στα τραύματά του λίγο μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης »